Sindikat penzionera traži od Vučića da vrati penzije na raniji nivo

Ostavite komentar


  1. Uhvatite se za ruku sa svojim nezaposlenim sinovima, kćerima, snajama, zetovima, unucima i pridružite se studentima na njihovim protestima. Jer dok ne zbacimo AV-a, neće se ostvariti vaši zahtevi. Sve je on već spiskao za beograde na vodi, muzičke fontane i plate svojih botova, a spiskava i ono što će vaš porod tek zaraditi. U pitanju je bosanski nesit, koji guta sve što mu do kljuna dođe!

  2. Ne trebaju mi pare nazad,jednog dana neka ih vrati neko mojoj deci ili unučadima.Ako će da ih vrati?! Ja i moja deca danas vraćamo alavcima iz vremena Jezde i Dafine,vraćam zemlju i nekretnine narodnim krvopijama,pa se nebunim,nego žderem samog sebe ne verujući šta mi se događa.

  3. Da li ce biti ljubomorni penzioneri sa primanjima do 25 hiljada dinara ?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.