Sindikati premijerki: Fascinantan broj poslova Assecoa u RGZ-u

Dok se Geodetski zavod digitalizuje, nerešeni predmeti se gomilaju

Ostavite komentar


  1. Sve je u funkciji ličnog bogaćenje i stvaranja crnih fondova iz kojih se plaća sns paravojska.

  2. Kada se gomilavaju nereseni predmeti bilo u RGZ bilo u pravosudju, bilo u zdravstvu, … i da ne nabrajam dalje, stvara se idealno stanje za kriminalne radnje kao sto su mito, korupcija, prelivanje drzavnih a to znaci nasih para u privatne dzepove. Svima nama bi trebalo da je jasno u cijem se interesu to radi i godinama tolerise od strane vlasti. A neprivilegovanim gradjanima preostaje da jos dugo trpe posledice ovakvog javasluka ili da solidarno daju podrsku sindikatima koji javno ukazuju na neodgovornost odgovornih.

    1. U RGZ-u su odlučili da do kraja godine zatvore sve šaltere za stranke, tako da će svi morati da plaćaju sdvokatima da im preko esltera podnose zahteve a od pre 10 dana povećana je cena izdavanja listova nepokretnsoti za 4 do 5 puta

  3. Asseco je uvecao promet i profit oko 1000 puta, u novije vreme. Po konervativnim procenama…..

  4. RGZ je rešio da do kraja godeine zatvori sve šaltere za stranke koje će morati da plaćaju advokatima da im podnose zahteve preko esaltera. A da bi se hvalili kako sada nema gužvi na šaletima povećali su cenu izdavanja listova nepokretnosti za nekoliko puta. list nepokretnsoti kopji je do pre 10 dana koštao 1250 dinara sada koša 4 do 5 puta više.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.