Siniša Mali: Novac koji smo uštedeli vraćamo građanima

Ostavite komentar


  1. Opet lažu i otimaju. Raspričali se o povećanju minimalna, ali tako što će manje para davati u PIO fond!!! Opet otimaju od penzionera. Ali sada i od onih koji će ubuduće ići u penziju – ako dožive!!!

  2. Da li je Ministar „obavesten“ da je javni dug za prvih sedam meseci ove godine povecan za oko 900 miliona rvra, kao i da nisu ‘uknjizeni“ svi krediti za gradnju auto-puteva. Povecanje plata h javnom sektoru u proseku moze biti samo oko 6% koliko ce zajedno biti rast BDP=a i inflacija, ali vazno je ostati na vlasti i pobediti na „izborima“.Ako Ministar pominje ustede, hajvise se moze ustedeti na sprecavanju korupcije i prestankom stranaclog zaposljavanj!

    1. Pravi šibicar!Vraća, govori o povišici, navuče dodatak u decembru da bi se duvao da je dostigao 500eu.Prevarantu, vraćanje je kada se vrati ono trogodišnje oduzimanje od penzija, a poboljšanje je kada totalnu sirotinju socijalno obezbedite cele godine bez pauze od tri meseca i bez splačina u narodnim kuhinjama.

  3. Novac koji ste ukrali od građana vraćate svojim botovima koje ste pozapošljavali u javnom sektoru.

  4. Srbija može da poveća plate u javnim institucijama. Ovo je veliki ekonomski uspeh za našu državu.

  5. građani su već iscrpjeni dugogoišnjim nemanjem posla, minimalcima i lošim poslodavcima, tako da je ovo odlična vest za sve nas

  6. Znači isplaćujete trinaestu platu. Alal vam povećanje.
    Ljudima znači svaki dinar, ali ovo je sramota.
    Niste to uradili zarad boljitka napaćenog naroda, već zsrad izbora. Kada oni prođu, ko zna kada ćete se setiti bilo kakvih povećanja i obećanja.

  7. Zar je moguće da ,,kadrovi‚‚ na vlasti misle da narod nezna šta su reforme i povećanje plata i penzija, i govore nam ovakve gluposti.Kad se stvore uslovi za izbore koje traži narod koji šeta ulicama i trgovima naših gradova, shvatiće gde se nalaze u svesti naroda Srbije i gde će biti njihovo mesto u istoriji Srbije.

  8. u istoj rečenici hvali sebe:“Uštedeli“ (čije su to pare!) i „vraćamo“ otete pare!

  9. Sa losim vlastima Srbija i njeni gradjani nemaju izgleda za bolju buducnost .Ova vlast otima od gradjana , ekstrebno visokim racunima za komunalne usluge , struju , gorivo ,hranu .Otimaju od svih a potom po malo po nekome vracaju ?To je starsna manipulacija sa ljudima i potpuna ekonomska satanizacija gradjana .Ljudi koji nisu zadovoljni sa standardom , ne treba da podrzavaju ovu vlast . Propaganda nije jaca od zdravog razuma .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.