Skoro pola godine radimo za državu

Dan poreskih sloboda u Srbiji pao 6. juna

Ostavite komentar


  1. Мало сте претерали, није ваљда да смо пола године „радили за државу“. Ваљда смо мало остављали на страну да бисмо примали пензију кад напунимо 65, а осим тога смо плаћали лекаре који нас лече, учитеље који уче нашу децу, полицајце који нас чувају од лопова, чистаче који чисте улице којима идемо, јавни сервис који емитује филмове и спортске преносе које радо гледамо. Прва реченица чланка делује Трудили сте се да уводна реченица делује ефектно, али она самло непотребно антагонизује грађане и државу, а такође и раднике у производњи са онима који раде у услугама.

    1. Vrati se na poslednju rečenicu koja kaže da u zemlji u kojoj država slabo ili nikako ne obavlja ni osnovne funkcije i relativno niski porezi su previsoki, pametnom dosta. Niko ovde nikog ne svađa. Svakog meseca mi se odbija za zdravstveni fond, a da bih se lečio uzimam kredit. Ovo je Srbija a ne Švedska.

  2. Srbi pojma nemaju šta je držva. Oni samo znaju da se za to život daje. Srbija takodje ne zna šta je to Srbin kojeg nema. To je jako čudna simbioza. Toliko tragična sa jedne i parazitska s druge strane.

  3. Od usta sam odvajao,da bih bogatim strancima davao subvencije!-Od penzionerskih usta!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.