Sloga: Vučić slagao da je prosečna plata u Beogradu 600 evra

Ostavite komentar


  1. Četiri u jednom /Bržem Boljem Jačem/
    Potemkin; Baron Minhauzen; Al Kapone; Gebels;
    Prvi put u istoriji Srba, u istoriji Sveta. Takva nema dva.
    A.V.je jedan, a mi smo jadni dok nam on „tumači“ Istinu!

    1. Slažem se. Celokuona njegova politička metodologija, zasnovana je na tezi „treba govoriti ono što drugi vole da ĉuju i slušaju“. Koliko je ta metodologija uspešna i podla u isto vreme, potvrdjuje ova naša životna neprilika i ugroženost osnovnog prava čoveka na svoju slobodu misli i govora. Jednom rečju palamudjenju će doći kraj.onog dana kada to ovaj narod više ne bude dozvoljavao.

  2. Postoji laz notorna laz i statistika rekao je Bendzamin Izraeli Sve tri karakteristike krase AV i sta dalje reci.

  3. LAŽ STIŽE LAŽI?

    Laži koje lansirao ΛV svesno, a više nesvesno, od plate veće nego u Nemačkoj, penzije i plate veće no ikad, da je naš standard veći no u EU, prevazilaze i barona Minhauzena, a njegove izmišljene građevine su iznad Potemkinova sela. Potemkin je zavarao svoju caricu Katarinu, a ΛV ceo svoj voljeni narod svojim (ne)delima. Jedno od većih njegovih (ne)dela je spašavanje Srbije bezdušnim otimanjem penzija. Koliko će još laži da izbaci u etar medijima i on ne zna.

  4. Gde je kraj strpljenja i do kada će ovaj narod da sluša i trpi ovog belosvetskog, osvedočenog i patološkog lažova? Da li smo zaista toliki mazohisti? Čovek nas, iz dana u dan, gleda u oči i laže bez da trepne, a mi mu još aplaudiramo. Pa to je stvarno za neverovati. Ima li nam pomoći dragi Bože?

  5. Bedno je sto se pominjanjem proseka plata krije da u Srbiji mnogi primaju penzije 13.ooo dinara pa i manje.Prvo penzija ona najniza mora biti kao prosek plata u Srbiji.Najmanje tako.Jer svi penzioneri su to po zanimanju.Uraditi tako kako je u Norveskoj naprimer.Sve drugo je prikrivanje pravog stanja.

  6. je u pravu:Ako računate platu Andreja i njegovu,prosek skače na preko 1000€!

  7. Stalno se pitam dali još iko u Srbiji veruje Vučićevim bajkama o prosperitetu u Srbiji.
    Laž već nova laž stiže.
    Ne da je smešno već je i krajnje glupa Vučićeva priča o platama u Pančevu većim nego u EU , potom da će kvadratni metar stana u Pančevu biti v
    skuplji no u Beogradu ,kada počne da radi Nemačka firma
    za izradu delova za automobile ..Jedan Predsednik države morao bi da se na daleko višem nivou bavi državom , ako ume, No kod A Vučića to je samo jeftino
    provincijsko

    pijačarenjee ..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.