Slučaj ATP Vojvodine pod lupom EU

Jedna od "24 sporne privatizacije" biće tema narednog susreta srpskih timova sa evropskim zvaničnicima

Ostavite komentar


  1. Ja, lično, u ovom slučaju ne mogu da se stavim ni na jednu stranu. Nesumnjivo je da je gradska vlast izigrala Devića, ali je isto tako nepobitno da je dogovor koji je izigran sklopljen "u mutnoj vodi". Po kom osnovu grad privatnoj autobuskoj stanici treba da pokloni monopol? Ko je tu sve trebalo da se ugradi i gde je na kraju zapelo? Klasična korupcionaška posla.

  2. Dve molbe autoru članka: navedite ime ili imena predstavnika gradske vlasti koji nisu dozvolili realizaciju projekta po kojem je posao trebalo da dobije više stotina radnika i zbog čega je 500 radnika ATZp Vojvodina ostalo bez posla i drugo, zašto Ustavni sud Srbije nije reagovao pa mora da se traži pravda u Strazburu?

  3. Primer paralizovanog pravosuda koje nije sposobno da kroz tuzilastvo ispita predsednicu Skupstine uprkos imunitetu koga bi se ona, da je nevina, trebalo svakako da se odrekne u cilju konacnog resenja ovog Gordijevog cvora koji ce drzavi doneti kaznu iz Strassbourga! Cisti licni i partijski interesi. Drazava – to sam ja!

  4. Da li je neko javio ovima u EU da je Maja promenila stranku i da joj sada ne mogu ništa !!

  5. Da SE ,,ZABORAVNI,,podsete ,Mirović je Već Dao,,ekskluzivu,, da Će Grad Novi Sad ubuduće po presudi Kasacinog SUDA Vojvodine,,,srećom,,UBUDUĆE morati DA ISPOŠTUJE presudu I DA ĆE novosađani nadoknađivati ovu,, Divotu ,,u kojoj Je kao,,LAV ,,od Novoga Sada AKTIVNO Učestvovao,,SA Starom DRUGARKOM Iz ISTOGA SRS Jata..Prava,,sitnica, jer je ta,,sporna,tačka,,samo na Zavidnom Petom mestu od,,svega, 24, iz predhodnih,,slavnih perioda,,sada su uveliko isti ti premašili sopstevna ,,dostignuća.,, konceptualnim,,trudbeništvom,,u SVIM,,RESURSIMA,za ,,samo,,4,5 godina,Aostali Građani treba da se I DALJE JOŠ MALO,,UTEGNU,,.PO MADAM MIŠKOVIĆ,PRESSLES.

  6. Navodi teksta su samo delimično tačni. Istinu znaju Maja Gojković, Igor Mirović i Toma Nikolić.

  7. Onaj ko je odgovoran i kriv za ovaj slučaj sada je na najodgovornoj funciji u državi,a takvi su na vlasti u Srbiji /kriminalci/ i lopovi,jer pošteni nemogu dići do izražaja.Takve treba goniti,ali koće da ih goni kada su malte ne svi isti,svi imaju putera na glavi,zato je i došlo do Srazbura,a mi i nemamo US,jer je to politički sud.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.