Smena osam direktora i šefova u EPS

Ostavite komentar


  1. A sta ako… Jednom broju gradjana namerno posalju velike racune, pa onda spasitelj iz snezne oluje, poplave i svih ostalih nesreca, stane na put tom EPS-u, da bi spasio narod od visokih racuna i niskih temperatura (bas pred izbore), zadobije simpatije, a onda preko ovog bivseg vlasnika pecenjare ujedno i otpusti par direktora koji nemaju nikakve veze sa (SNS) firmom koja od skoro cita brojila za duplo vece pare. Ma ne… Ne bi oni to nikad!

  2. Hmmm,pitam se kojim strankama pripadaju smenjeni kadrovi i prpiadnici kojih stranaka ce ih zameniti?
    Kakva sprdacina je ovaj Vucic.

  3. Koja je hijerarhija odgovornosti u Srbiji?Valjda bi prvo trebalo smeniti ministra energetike i direktora EPSa koji su placeni i preplaceni da prate rad svih sluzbi.Setite se da je ministar saobracaja u Japanu izvrsio samoubistvo zato sto nije mogao da se nosi sa odgovornoscu zbog kasnjenja voza od 2minuta.

  4. Koliko sam informisana najveci broj reklamacija je upravo u Beogradu. Smatram da otkaz treba da dobiju prvo glavni direktori tj Milorad Grčić sto je on neduzan ? Najakse je udariti na unutrasnjost.

  5. ““Grešaka i nemara““ malo morgen … građanima se pošalju uvećani lažni i falsifikovani računi za utrošak el.energije računajući na to da će se platiti iz straha od isključenja struje kao i slanje izvršioca za prinudnu naplatu. Nakon toga brojila se poskidaju i pošalju na ““baždarenje““ i više nije moguće izvršiti kontrolu već zadnje stanje ostaje kao početno stanje novopostavljenog brojila. I sve je u skladu sa zakonom sem da se nije računalo na ovako agresivnu halabuku građana koji NEMAJU novca da reaguju brzo i te lažne račune plate kako se računalo jer je to malo ““kraduckanje““. Zašto se tako uvećani lažni i falsifikovani računi NISU uručili stranim kompanijama koje posluju u Srbiji već ciljano samo građanima. No dobro nadam se da grešim …

  6. kada bi emisija Insajder samo istražila koliko imovine, stanova, hostel… ima pomenuta Sonja Milojević mogla bi da se napravi lepa emisija od sat vremena, pa zato sam pomislila da je ova smena i neće pogoditi

  7. Sve odgovorne za ovu aferu smeniti, ljudima vratiti pare koje im po zakonu pripadaju i svi srecni i zadovoljni

  8. Drago mi je što su održali reč, našli krivce i kaznili ih, to je dokaz da nema nedodirljivih i da su svi jednaki pred zakonom. Ova vlada je uradila dosta dobrih stvari u poslednje vreme.

  9. Svi su kaznjeni za javnost,a u stvarnosti su premesteni na bolja radna mesta. Vreme je dragi novinari da otvorite oci pocnete da pisete istinu bez dlake na jeziku. Jedino ce se na raj nacin otvoriti oci stanovnicima ove zemlje i nestace. Hvala.

  10. Greška na EPS računima je bila namerna, neko je želeo raskol gradjana i EPS vlasti.

  11. Tako i treba, odgovorni moraju da odgovaraju za svoje postupke. Napokon narod Srbije nece placati za tudje greske.

  12. Треба одговорни да се науче да положе рачуне за свој немар и аљкавост,поготову неки криминал

  13. Građanima smene ne znaće ništa, naročito što će jedan naprednjak shajati a drugi uzjahati. Naterajmo ih da nam pošalju nove račune za decembar zašto bi mi ni krivi ni dužni čekali u redovima kad je greška njihova. Dokle više po našim leđima!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.