Sprečen izvoz krastavaca iz Srbije namenjenih tržištu Slovenije (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Stalno nam pričaju kako je naša hrana dobra i zdrava a izgleda da naša poljoprivreda prska svim i svačim gde i kad i koliko god stigne, o stočarstvu da i ne govorimo.

  2. Ima li nešto u ovoj zemlji – da se proizvodi za ishranu ljudi, a da nije zatrovano pesticidima?

  3. Nekada se vodilo racuna o primeni agrotehnickih mera izgleda da se to zaboravilo a izgleda da nije ni vazno jer eto privatizuje se i Jugoinspekt. Ne znam sta to tacno znaci ali sta ce nam to kada mi sve znamo sta i kako treba, breskve, sada krastavci a bese jos nesto izmedju. Ziveli

  4. Srbija jednostavno treba počet primjenjivat EU standarde, ne radi EU već prvenstveno radi zdravlja svoga stanovništva

  5. Koja sramota, da li to znači da mi u Srbiji jedemo najzagađenije voče i povrće, jer to niko ne kontroliše!!!!. Slovenci i hrvati nam otvaraju oči i kažu šta jedemo, a naša inspekcija ništa ne radi!!!!!.

  6. Уништили ?!? Што је нису вратили натраг у Србију , м???

  7. Ма јок, све се контролише, све је под контролом, храна код нас је здрава и безбедна за исхрану. Не може то да прође поред наших стручњака. Ма мрзе нас ови Словенци…

  8. Danas nista nemoze da se odgaji od povrca a da se ne prska,cak sta pada sa neba s kisom i ovako neznam da ni hemija ne pomaze.Ja imam za svoje domacinstvo i moram da prskam da bi se odrzalo.Ove godine sem kupusa i krompira koji nije prskan sve drugo je moralo,hteo il ne al mora da bi rodilo.Krastavac i paradajz traze posebnu negu,paprika i moze da prodje bez puno hemije.

  9. Све ће то код нас отићи на ациној акцији снижења цена
    као и призери ,,за широке народне масе,, !

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.