Spušta se cena 20 proizvoda, a u supermarketu ima 2.000 artikala: Marketinški potez slabog efekta na inflaciju

Ostavite komentar


  1. Као прво, ова представа није маркетиншки пријемчива ни највећим глупацима. Ко год да је смислио,успео је само да искаже неизрециво велики презир према народу. А тек је смешно звати ОВО тржишном привредом,па тако правдати бесомучно дивљање монополиста. О менталном способностима дотичног Миомировића не вреди трошити речи, а Јоргованки би било боље да се позабави тиме како банке деру кожу са леђа грађана.

  2. Te robne marke su i do sada bile upitnog kvaliteta. Šta vredi sniženje kad u parizer, jogurt, šampon može da se sipa voda, u kafi da se smanji ionako nizak udeo prave kafe?

  3. Uvek se nadje neka budala za koju niko nije cuo da osporava sve sto drzava preduzme. Kad si toliko pametan sto nisi dao resenje.

  4. Problem je sto nam je vecina trgovackih lanaca u stranom vlasnistvu, uglavnom iz EU drzava.

  5. Miljenici Danas-a, bivša vlast, su spuštali cene fabrika u pljačkaškoj privatizaciji, evro sa 60 podigli na 120, otpustili 500.000 ljudi, ubili gardiste, rasturili vojsku i naoružanje…
    Zar ova vlast treba tako da radu?

  6. Secam se

    Pa morali su da se uslihtaju finansijerima tajkunima 2000 tih, koji su se obogatili u doba Slobe 90 tih, a koji su stali na njihovu stranu nesti malo pre 5.oktobra 2000. Tako smo dobili losu privatizaciju…a najgore sto su bilo kakve odgovornosti ostavili većinu onih koji su nas urnisali 90 tih svojom politikom.

  7. Sve je ogavna radikalsko naprednjačka propaganda , parizer , testenina i krompir za nas a za njegovu bulumentu pršuta , skupi sirevi i najbolja vina

  8. Svinjski papci bi bila prava mera za sirotinju raju što da kinezi za keteće automobile pazare svinjske papke. Šta će sirotinja kad nezna šta je dobro. Deda nraz je večna priča sirotinje raje

  9. Bahati navijac koji vec decenijama zivi kao kralj, RUGA nam se. Svima. Jos davno je za mobilni trosio vise nego sto smo mi zaradjivali. On je apsolutno IZMESTEN od realnosti. Jedina njegova briga je ocuvanje vlasti i zastita MILIJARDI koje je stekao. Zato je meni apsolutno nezamislivo kako ga oni najjadniji koji se hrane ovim uzasom koji ce „biti na popustu“, podrzavaju. Svesno i tendenciozno, on je Srbiju pretvorio u BEDU

  10. To je de luxe roba- baš kao poručena za NJEGOVE ,,pionire“i ,,pionirke“ od ,,stotinu ljeta“,verne sledbenike i fanove što izlaskom na biračka mesta decenijama uništavaju budućnost deci i unucima…

  11. To su samo proizvodi dobro koji su lošijeg kvaliteta i samo ih ima u dis u.

  12. Па када нам жвалави и др Мали уреде економију само конопче око врата..е несоособњакивићи..пилећи паритет..како га бре није срамота..питао бих да ли га је он икада јео..дрипачки манири..али овај народ боље и не заслужује..

  13. Ekonomski tigar a spusta mi cenu parizera i makarona?! Ovo je klasicno mazanje ociju, prvo sve ovo ce se odnositi na robne marke nasih prodavaca, Delezea, Mekratora, Lidla, Disa, Univera…i sve to takav krs od kvaliteta, da to treba proveriti dal je za ljude uospte! Sto se tice marzi, to je tacno da se ovde stvorio kartel prodavaca, usemila se bratija, i dizu cene do nebesa. Ja pitam predsednika kako neko moze da spusti proizvod za 50%, kao kod nekih prodavaca( tu se dela marze odrice i prodavac i distributer) ali je fora i da tada imaju zaradu!!! Cene su najskuplje u Evropi, a mi smo kao tigar….Mi smo komedija!!! Npr cena Gaude sira u Madjarskoj za kilogram od 600-650din, kod nas i kad je akcija nema ispod 1000din, a o kvalitetu necemo ni raspravljati!!!

  14. Narod je i dalje gladan ovo je ništa u odnosu na ostalo najskuplji smo u Evropi a i šire deca su nam gladna

  15. Економски тигрови највише воле да једу џигерњачу и паризер !

  16. Treba zastiti intelektualno i radno najnizi sloj ljudi u ovoj zemlji,odnosno glasace SNS-a.Pasionirane gledaoce Zadruge i zaposljavanja preko stranke.Krompir 50 dinara.Da li je neko pitao proizvodjace koliko ih kosta proizvodnja?Resicemo cenu uvozom?Super,a zasta ces da ga uvezes dogodine?Prihoda od poreza vise nema,zato se i podizu akcize.Ali krezavcima je udovoljeno.Pici Zadruga i parizer ce biti 260 dinara Bog da nas vidi.Na stranu sto ulazimo u totalitarizam i diktaturu najslicniju Severnoj Koreji.Predsednik odlucuje koliko ce da kosta kilo krompira i litar mleka.Ljudi,na OPASNOJ smo stranputici i ovo moze da se zavrsi veoma ruzno.Ako vladajuca bulumenta istraje u ovim ludorijama cekaju nas nestasice,redovi i hiper inflacija.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.