Srbija i Francuska potpisale sporazum o donaciji 8,3 miliona evra za beogradski metro

Ostavite komentar


  1. Ni traga ni glasa u francuskim medijima ( ni elektronskim ni pisanim ) o nekakvoj donaciji bili nesto slicno tome sto pokaziuje vaznost i interesovanje R . Francuske ( i francuske javnosti ) za $n$ rezim u “ prijateljskoj “ R . Srbiji . . .

  2. Isto potpisano sa Grčkom koja je izradila i maketu,a i kinezi su izrazili želju.Ovim bilmezima ne stručnim šta god ponudiš oni potpisuju.Gde je stručni ne zavisni tim da pregleda svaki projekat i da svoje mišljenje.Ovo je 23 potpisivanje naravno pred izbore.Francuska kompanija ne postoji to je novo firmirana komoanija u Francuskoj u kome su svi Srbi iz Srbije .Formirano samo za ovaj posao.

  3. Dok ne krene metro izgubice se ovaj iznos u nepoznatom pravcu. Konacno, cekamo ga vec 50 godina a imaju ga i manji gradovi cak i u Africi! Tuzno!

  4. Pa šta može sa tom sumicom da se uradi, ? Takvi projekti koštaju mnogo više, sigurno par stotina miliona, ako se radi kako bi trebalo!! To je sprdnja i blamaža!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.