Srbija na pretposlednjem mestu u regionu po visini plate

Statistika iz zemalja bivše Jugoslavije

Ostavite komentar


  1. Uhhh. Pa kada smo se zaglibili. Prvo sa Miloševićem, onda sa demokratama. Treba vremena da se oporavimo.

  2. Viđu đetiće al su nam zagrebli ne može više ni Vučićev spin da ih stigne.

  3. Ovaj Vucic ima da sahrani celu Srbiju… Pet punih godina on baljezga; i jos nas i pljacka.

  4. Ne mogu da verujem da "većina" u Srbiji ovo želi??? Može on da ima 50% ukradenih glasova ili 10% pošteno dobijenih, ovaj naslov ga svrstava u najnepoželjnijeg čoveka u srpskoj politici. Čovek je poražen posle 5 ukradenih godina ovog naroda. Japanac za ovo hitro prošeta mačem po svojim crevima…..harikiri

  5. Cime se to ondaVucic hvali ?Jos uvek mi odzvanjaju njegove reci kako ga je sramota koliko nam dobro ide.Toliko drskosti , osionosti i bahatosti nije vidjeno skoro na ovim prostorima.

  6. Uskoro će AV tražiti od birača,da mu isti iznos – uplaćuju u "suficit"!

  7. Ma hajte molim vas…pa i vrapci na grani znaju da smo lider u regionu po svemu…što je više kleveta i laži, AV nam je miliji i draži

  8. Mislim da ovakvi članci samo još više produbljuju i proširuju preterana očekivanja ovoga naroda, koja su eskalirala, skoro, do ludila. Niti veće bede niti više priča o ogromnim platama i novcima. Svi sanjaju hiljade i hiljade dolara, koji im "opravdano" pripadaju. Mi moramo da gledamo sebe, svoj tanjir i, što je najvažnije, na kraju svakog radnog dana da sebi postavimo sledeće pitanje: KOLIKO VREDI MOJ DANAŠNJI RAD? Koliko sam ja privredio za sebe, za poslodavca i za državu? U taj "posao" ne ulazi ubijanje vremena od dosade i ispijanje nekoliko kafa. Neki računaju da im se vreme provedeno na poslu pod obavezno mora uračunati u rad, uprkos tome što je rezultat njihovog rada jednak nuli. Siguran sam da će, ako smo pošteni, veliki deo zaposlenih da shvati, da su plate, s obzirom na vrednost onoga što su proizveli, dosta velike. Šta bilo koga u Srbiji briga kolike su plate u Sloveniji, Makedoniji ili na Trinidadu?

  9. Kamo srece da je ekonomska situacija kao sto je bila kad su demokrate bile na vlasti.Drugi od pozadi za mene nije nikakav uspeh ove vlasti.Znam da nikada gore nisam ziveo nego sada.To potvrdjuju i statisticki podaci sa kojima mnogi pa i osoba pod imenom Aleksandar nisu upoznati.

  10. Odkako su ovi napredni na vlasti, za Srbiju je i Albanija postala ZAPAD.

  11. Ako Kim Un Vucicu damo mandat na sledecih sesdeset sest godina verovatno ce mo se pomeriti prema sredini te tabele

  12. Vidi ti ove makedonce poslednji su,a lepo sam ja govorio da se ne odvajaju od nas,ovako eto sad ce shvatiti.

  13. Evo,Andrej,Gašić,Slončar,mali i predrag,tabarka-jorgovanka, a tek drgica-donacija,su oduševljeni stečenim!

Ostavite komentar


Ekonomija

"Obećavan izvoz svinjskih glava, nožica, repova... a nemamo svinja": Od Tita do Vučića, svi pričali o velikoj trgovini sa Kinom 10

„Obećavan izvoz svinjskih glava, nožica, repova… a nemamo svinja“: Od Tita do Vučića, svi pričali o velikoj trgovini sa Kinom

Srbija i Kina potpisale su 17. oktobra prošle godine Sporazum o slobodnoj trgovini, tokom boravka srpske delegacije u Pekingu, u kojoj je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je tada najavio veliki značaj ovog sporazuma za Srbiju, ali stručnjaci smatraju da će naša zemlja ovim, mahom povećati uvoz, a da će najviše izvoziti kineske kompanije koje posluju u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.