Srbija najavljuje proizvodnju borbenih točkaša jer ih ima 10 puta manje od Hrvatske

Ostavite komentar


  1. Ma jok.Trebalo bi da mi u Srbiji počnemo proizvodnju slane vode,jer Hrvati imaju Jadransko more. Dokazano je da su slana voda i oklopna vozila mnogo važnija za zdravlje ljudi i školovanje njihove dece od recimo modernih bolnica i škola

  2. Steta sto rezim nije vrsio i ispitivanje koliko manje laptopova i PC nasi osnovci imaju u odnose na hrvatske i koliko njih nije u stanju da u ovim uslovima zbog toga nastave skolovanje.Izgleda da su mladi rezimu potrebni samo kao TOPOVSKO MESO.

  3. Ja ne znam ko je ovde lud imamo deset puta tog nečega manje nego Hrvatska, a što je prosečna plata u Hrvatskoj duplo veća nego u Srbiji to ovo zlo Srbije ne pominje.

  4. Eto prilike da se ucepite za jos koji procenat, rat i strah od rata je uvek dobar nacin za zaludjivanje priproste mase – kao recimo, devedesetih.

    1. Hrvatska je najviše odskočila i najviše postigla! Postala je pravi primjer i lider za druge a znamo da Vučić jako pati zbog toga!

  5. Verovatno ce nekk GIM da ekskluzivno uveze sve potrebne delove za ta vozila pa ce da kostaju kao spejsatl

  6. Kako vam lazu ovi vasi politicari, za malo i ja da verujem u nijma, Hrvatska ima vise ono ima vise ovo, dali znate da Hrvatska je NATO clanica, da stignete Hrvatsku, Crnu Goru i Albaniju treba de stignete ceo NATO, tako da je ovo samo niska laz da potrose pare negde gde ne treba i tako da kradu po neki euric.

    1. U pravu si.
      Verovatno je bolje resenje da napravimo Rusku (ili Kinesku) Vojnu Bazu preko puta vaseg NATO-Bondstila, pa cete tako ‘pametni i priznati’ da jedete isti rostilj kao i mi?!

      1. I da hoćeš ne možeš da napraviš nijednu vojnu bazu koja nije NATO.
        Kako bi ti snabdevali svoju bazu?
        Radije razmislite pre nego bilo šta napišete.

    2. Ti bi ratnu odštetu jel? I mi bi oštetu za otetu teritoriju sa sve infrastrukturom u koju su Srbi iz centralne Srbije ulagali. Ali ćemo ipak ovako pa ćemo vam ponešto isporučiti preko tih vozila.

  7. Pa i prosečne plate su nam manje nego u Hrvatskoj. Hajde stručnjaci da ih u toj kategoriji preteknemo.

  8. Dokle god si ti i tvoja ekipa na vlasti Srbija ce biti ugrozena. Vi apsolutno nista niste sposobni da uradite kako treba. Svi koji su se otkacili od nas bolje stoje u svakom pogledu danas. Posle vas pitanje je da li ce ova zemlja uopste i u kakvom obliku postojati. Neka je na cast svim onim tvrdoglavim glavama koje vas godinama podrzavaju na izborima u unistavanju svega.

    1. Genije, to je zato sto Srbija mnogo vise testira, pa moze i da otkrije zarazene osobe.

  9. Ovi isti politicari i njihove pristalice su zaboravili koliko smo puta imali vise naoruzanja od Hrvatske 1991. i od Velike Srbije osta samo Veliki Seseljev stomak. I ovome raste nesto stomak, plasim se da cemo opet nesto izgubiti.

  10. Nije mi jasno kakvo je ovo bolesno uspoređivanje i utrka sa Hrvatskom? Pa Hrvatska je članica NATO saveza, znaci nema šanse da bi Hrvatska napala Srbiju na svoju inicijativu. Ili se Hrvatska vješto iskorištava u negativnom kontekstu da se iz prazne državne kase umjesto vrtića, bolnica i škola sredstva troše na staro željezo pogotovo ako se zna da Srbiju NATO ne namjerava napasti osim ako se Srbija nesprema uraditi nešto nepromišljeno oko Kosovo pa se naoružava zbog NATO odmazde? Nevidim pravog razloga ovom jalovom utrkivanju jedne zemlje siromašne po prihodima i BDPu sa jednom članicom NATO saveza i Natom u cjelini! Da je Srbija članica NATO saveza dobila bi sve ono sto ima Hrvatska a ova sredstva bi usmjerila za dobrobit građana.

  11. Iz ovih komentara jasno se vidi da je najvernija čitalačka publika on line izdanja Danasa u našem komšiluku.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.