Srbija voz odbija da plati svoj dug rumunskoj strani

* Srbija voz je kao pravni sledbenik Železnica Srbije nasledio i dug te firme prema rumunskoj kompaniji CFR Calatori iz 2012. Pošto im srpska strana do danas nije platila ono što im duguje, Rumuni su početkom avgusta zaustavili sve vozove koji saobraćaju ka Srbiji
Obustava železničkog saobraćaja između Vršca i Temišvara ulazi u treću nedelju

Ostavite komentar


  1. Velika sramota dvih nadleznih.Na stotine stranih turista u sred leta ostade bez prevoza na jesen krecu studenti,jedina veza sa srbima u Temisvaru,smanjenje broja putnika Beograd Vrsac,samo su mote od stetnih pisledica nebrige.

  2. Tipicno srpska posla a la "dodem ti"! E to ne moze u ozbiljnom svetu. Zasto ne date novinarima analizu nastalog duga 2012? Sta krijete i od koga – od svog naroda! Platite kad ste duzni i prestanite da pravite lepo vreme kada ga nema! Postavlja se veliko pitanje kako je smelaministarka Mihajlovic da postavi uprkos konkursu i 100 prijavljenih kandidata za 4 direktora Holdinga i 3 kcerke, partijce ciji se rezultat upravo vidi. Cemu price o postenim konkursima, niko vise nije naivan! Dva vagona za Schwarzach St.Veit kjoji polaze kao deo euronighta Zagreb-Zürich u 10:55 iz Beograda nemaju ispravnu ni klimu ni WC-e. I to tako traje a novih vagona nema a pusenje u toaletima se tolerise iako je protivzakonito. E pa tako se ne moze u EU pa koliko god se napuinjali predsednik & Co. iz SNS-a. Spustite se malo na zemlju i pogledajte cinjenice!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.