Država daje garancije za nepovoljan kredit od 200 miliona evra

Srbijagas se zadužio zbog nedovoljnih kapaciteta podzemnog skladišta gasa “Banatski dvor”

Ostavite komentar


  1. GAZPROM koji je vecinski vlasnik u B. Dvoru nema interesa da prosiri kapacitet jer bi time omogucio da Srbija kupujem gas kada je jeftiniji.
    Bajatovic je „Ruski“ covek i stopira dalji razvoj.
    Bio je idiotizam prodati vecinski deo Rusima.

  2. Nebitno je koliko se država zadužuje i kako se troši. Na prvom mestu je da se nakrade koliko može dok može. Ako i ovaj put prođemo bez lustracije zaslužujemo budućnost kakva nam sleduje, a ne može se očekivati ni bolja nova vlast jer niko nije kažnjen za takva dela.

  3. E da tata i sin ilic,krstin,sinovac beko, kresoja tesin i stuka nisu iz igm toza markovic nisu ukrali 20 Miliona evra sad im nebi toliko trebalo.al srecom svi ce na dugogodisnju robiju

  4. Kak skazat po ruski “ MICA “ . . . haraso . . .a da “ Bajatovic “ . . . pa zar nam Aca nije obezbedio najpovoljnije cene ruskog gasa za narednih sest meseci ( do i malo posle glasanja ) . . . po kojim uslovima ( kamatna stopa duga ) je ovo NOVO zaduzenje . . . “ zlatno doba postaje mracno i ledeno “ . . . sva sreca da dolazi “ VESNA “ (prolece ) 03 04 2022 goda . . .

  5. Ako sam dobro skapirao, ovo je sve nastalo zbog havarija za koje su odgovorni Mihajlović/Grčić (zavisi kome od njih dvoje verujete). Dakle, nije Bajatović i Srbijagas problem, nego što trošimo gas da ne bi bilo nestašice struje, pa onda nema za grejanje. Bolje ispravite podnaslov, nije se Srbijagas zadužio zbog nedovoljnih kapaciteta Banatskog Dvora nego što su diletanti upropastili domaću proizvodnju struje, inače bi bilo dosta gasa za ovu zimu.

    Očekujem da će sve nas koji se grejemo na gas udariti po džepu da vrate kredit, tako da pripazite koliko trošite i spremite kasice-prasice za sledećih par računa.

Ostavite komentar


Ekonomija

CLS: Prihod od prodaje karata u GSP-u prepolovljen 7

CLS: Prihod od prodaje karata u GSP-u prepolovljen

Prema informacijama Centra za lokalnu samoupravu (CLS), mesečni prihod od prodaje karata u javnom prevozu u Beogradu iznosi oko 250 miliona dinara, dok je u sistemu pre predsednika Privremenog organa Grada Aleksandra Šapića to iznosilo preko 500 miliona dinara, izjavio je danas direktor CLS Nikola Jovanović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.