SSP: Vučić bez ijednog razloga iz budžeta bankama prebacio 152 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Odakle Ustavno pravo Predsednika Države , da uradi tako nešto,koliko znam, to je ingerencija Vlade RS, i Guvernera NBS.

  2. Ima se može se,drpneš malo od penzija ,malo od plata i eto suficit i deliš poklon za izbore.

  3. Pa znaju vec i vrapci na granama , osim Pinku vernih sns ovaca , da i bata Andrej ima “ mali “ kredit u tim “ nesrecnim “ rastucim svajcarcima , pa je to izazivalo neprijatne situacije u “ familiji „, posle slavskih ruckova kad se skinu patike , i eto “ resenja “ , sakriti muke i brige svih sns “ bata „sa svajcarcima ( kao i zvezdi ili partizanu ) sa novcem svih gradjana koji imaju “ previse “ , a i “ malo “ ustedeti na bolesnoj deci , i eto ti “ zlatnog doba „za “ bate svajcarce “ koji nece to zaboraviti “ do groba “ uz “ cesto “ pominjanje “ pamti pa vrati „

    1. Nije ti ovo logicno jer Bata danas ima toliko love da otplati taj kredit odjednom, Bata sigurno nije imao problem da ceo taj kredit otplati.

  4. Jednog „lepog“ dana sve ce doci na svoje mesto a ja cu dati sve od sebe da se „odužim“ odgovornim za sve sto su uskratili meni i mojoj porodici!

  5. I finansiranje klubova Crvene zvezde. Razmislite zašto Agrobanka ladno otpiše 10 miliona evra (i više, jer je dignut kredit 16 miliona, a vraćeno samo 850 hiljada); pa Mafina banka; pa nestane dug od 16 miliona evra zamrznutog košarkaškog kluba, a onda taj isti klub se oživi i dobije godišnji budžet 15 miliona; pa spuštanje duga fudbalskog kluba sa 52 miliona evra na neku siću (Terzić se hvali da su u plusu)…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.