Šta očekuju privrednici u 2021. godini?

Ostavite komentar


  1. Očigledno je da samo privrednici znaju stanje u privredi.Jedino utemeljeno mišljenje je ono koje daju privatni vlasnici firmi čije poslovanje je ugroženo.

  2. Preduzetnici za svoj biznis odgovaraju privatnom imovinom što im dodatno otežava situaciju.Svako prica iz svoga ugla a pravo pitanje je..kako ce preduzetnistvo opstati u uslovima drzavno partijske hegemonije,u uslovima gde je drzava resila da ih zameni ,,marsalovim planom,,i jos vecim platama drzavnom sektoru,vecim obavezama i prikrivenim kradjama kroz tendere,mito i korupciju..kako ce preziveti mali preduzetnik u uslovima direktnog pritiska drzave i paradrzave koji su stvorili monopol trzista svega..gde su ucene direktne nedvosmislene.. ovaj prezent koji ste kao ispitali je deo koji je uvek bio izvan sumnje i izvan drzavne moci..pitajte koliko ce biti veca zahvatanja ove 2021 god iz dzepova obicnog ghradjanina u odnosu na pretproslu godinu..ne proslu ..prosla godina nije merilo ni sama sebi..
    i najvaznije pitanje svih pitanja-smemo li da se krecemo ka evropskim vrednostima a da nam rusi ne pogorsaju energetsku i politicku situaciju.. ciji smop trenutno pioni..sem SNS ovi

  3. da će svi poverovati u laži vođe & co. Buđenje će biti veoma bolno i teško.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.