Šta znamo o „slučaju C&A“: Firma tvrdi da nije kriva, ali splet svih okolnosti im ne ide u prilog

Ostavite komentar


  1. Čim firma završi godinu u minusu odmah treba poslati drzavnog revizora.

  2. C&A je nekada barem u Nemackoj bila jedna solidna firma u kojoj su se oblacili ljudi srednjeimucnog stanja. Iz godine u godinu kvalitet rapidno opada, i prodavnice danas frekventiraju uglavnom nizi i siromasniji socijalni slojevi. najcesce migranti i njihove porodice. Pre par godina otvorili su u jednom Nemackom gradicu (50000 stanovnika) novu prodavnicu. Kada sm usao unutra zapahnuo me je nesnosi smradez Kineske konfekcije. Postalo mi je odmah jasno da je nekada solidna firma dospela na strmu silaznu putanju. Vec nakon kratkog vremena je bila ponovo zatvorena.

  3. Imam info da je sve počelo tako što nisu tražili povrat pdv-a koji je plaćen kroz carinske račune za više godina, i da su prilikom kontrole pitani zbog čega? Odgovor je bio da ne znaju o kakvom pdv-u se radi, što mi se čini nemogućim jer to znači da niko nije ušao u portal poreske uprave da pogleda stanje svih poreza i doprinosa što je poslovno nemoguće. Dakle, jedini zaključak je da su znali za sve, ali se sada prave mutavi.

  4. gle cuda, muljanje pocinje bas 2014. – godina srpske Nakbe…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.