Stefanović: U Gornjem Milanovcu manje od pet odsto nezaposlenih

Ostavite komentar


  1. Ranije su morali da se jave na biro za zapošljavanje kako bi imali zdravstvenu knjižicu.Sada knjižice overavate direktno bez potvrde sa biroa.Ta razlika je oko 8% više overenih zdravstvenih knjižica od broja nezaposlenih.Uporedite podatke i dobićete istinu-Da li vi iksada pričate istinu?

    1. Ministar policije u razgovoru o putnoj infrastrukturi… drug expert za sve sto treba

  2. Covek koji ni fakultet nije uspeo posteno da zavrsi tesko da je kompetentan da govori o smanjenju nezaposlenosti.Smanjenju koje je posledica iseljavanja mladih ali i zaposljavanja hiljada pandura u cilju ucvrscenja Srbije kao policijske drzave.

  3. Ovde se beleži opadanje kriminala, … svaka čast , … a u Krušiku ??? …
    mada i tu svaka čast – radite i boli vas uvo za posledice – šta vam ko može??

    1. To je sigurno zahvaljujuću njima!!!?!Gornjomilanovačka privreda je uvek bila jaka i sposobna. Nijedna državna investicija ovde nije sprovedena. Pozdrav iz Šumadije…

  4. Ako je ova racunica tacna, to svakako nije zasluga doticnih vec iskljucivo gornjomilanovackih privrednika. A u kakvom je stanju ta ista privreda danas spram nekada je prava slika koliko nam je dobro.

  5. A da li ti je neko rekao da bar 40% zaposlenih nema više od 20000 dinara platu, a radi 120 sati skoro bez slobodnog dana i nema zdravstveno ni penziono osiguranje-nije prijavljen.
    Došao Neša iz Beograda da mi saopšti da sam zaposlen, a nisam, ili da spadam u onih 5%, kao u doba Envera Hodže što na izborima 99% glasaju za njega i tako svaki koji nije glasao za Envera, misli da je baš on taj 1%.
    Koje ti podatke koristiš?
    Ala Krušik?

  6. Laže po ugledu i uputstvima svog patrona AV AV-a. Niko im više ne veruje nista.

  7. Što bih ja voleo da se preselim u tu njihovu Srbiju gde je nezaposlenih 5%, prosečna plata 500 evra, sloboda u svakom segmentu života, bez korupcije i kriminala, svi fakultetski obrazovani, doktora koliko hoćeš, vrhunske knjige se pišu….

  8. Kakve veze ima Ministarstvo unutrašnjih poslova sa brojem nezaposlenih.U ovoj zemlji svi rade tuđi posao a nikako svoj ,kriminal,šverc….Drugo nezaposlenost je smanjena jer mladi na hiljade odlaze iz zemlje.

  9. U 2020 manje od 5% radikala, crvenih i ostalih bandi, koji će biti na slobodi. Samica, doživotna, svima, za vek i vekova.

  10. Nezaposlenost je smanjena zbog:
    1. Prirodnog smanjenja broja stanovnika
    2. Velikog iseljavanja u inostranstvo
    3.Zaposljavanje po ugovoru SNS clanova u drzavnim institucijama
    4.Nacina evidencije nezaposlenin
    Zasto ne uporede porast zaposlenih sa porastom BDP-a?
    Zasto ne kazu koliko je vise zaposlenih u privredi u odnosu na raniji period?

  11. E, cime se hvalis nesreco, pa bice i nula posto ako ljudi nastave da beze iz zemlje ovim tempom.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.