Stigao iPay – "srpski Pejpal"

Ostavite komentar


  1. A sad nam jorgobanka lepo reci ko je vlasnik iPay i njegov PIB,jer je to informacija od jaqvnog značaja,a mi smo sigurni da je to sns dil za ekskluzivno zgrtanje para i nelegalno predavanje platnog prometa svojoj kriminalnoj organizaciji !!!!

  2. Klasika za Srbiju… Zašto koristiti najefikasniji sistem plaćanja koji koristi ceo svet, kada mi možemo imati monopolističku skupu i nefikasnu uslugu u vlasništvu oligarhije?

  3. Po čemu je monopolistička? Svako ko ispuni tehničke zahteve može da dobije licencu. Zar da uništavamo domaće firme i sve predamo u ruke stranom gigantu sa ogromnim provizijama?!

  4. Власник iPay See d.o.o. Beograd је I4-INVENTION DOO, а потоњег Миодраг Мирчетић, који је један од чланова одбора директора у компанији ASSECO SEE DOO BEOGRAD (где је један од директора и Игор Брнабић …). Прочитајте текст под насловом ““Onlajn fiskalne kase““ на интернет порталу ““Koreni““.
    Е моја Србијо …

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.