Poštarima umesto većih plata nude više posla: Radnici kivni zbog ideje direktora da više novca zarade dodatnim radom za drugu firmu

Ostavite komentar


  1. Samo generalni strajk i hapsenje svih lopovskih politicara moze da pokrene ovu propalu tzv.drzavu.

  2. „predvodjen direktorom Zoranom Djordjevicem“…Ej, bivsi sofer direktor poste…pa je…m te Srbijo raspala!

  3. Pare su isisisane iz pošte,zato je napravljeno preduzeće post pro.Možda bi i dali povećanje,ali nema odakle.

  4. Kako radnicima nije jasno da je SNS posle prodaje EPS ,prešao i na prodaju POŠTE SVE SU .IVO UNIŠTILI I RASPRODALI LOPOVI BELOSVETSKI

  5. Србија одавно више не функционише као држава, то је приватна прћија нарциса и узурпатора, само још општи, генерални штрајк свих житеља, од беба па до становника у сениорским домовима, може скинути овог безумника са власти.

  6. Trenutno rade samo SNS kadrovi koji su im dužni što su ih zaposlili i ljudi sa ugovorom na određeno. I moralni pigmeji, štrajkbrejkeri. Najgori su oni iz Niša i Kragujevca koji dolaze da rade u Beograd i Novi Sad. To je baš dno.

  7. Moja zarada kso poštara za prošli mesec je bila 49.500 dinara. To nije dovoljno za život u Beogradu, hrana, iznajmljivanje stana komunalije i sl nemože da se pokrije od toga

  8. Normalno je da moraju da rade više pa zato neka zamole predsednika da napiše još koje pismo malo je samo jedno

  9. I mi zaposleni u prehrambenim radnjama imamo 49.000 platu,pa nismo obustavili prodaju hleba,mesa,mleka i ostalog! SRAMOTA! A zbog cega se strajkuje? Zbog toga sto sluzbenice u Cacku ( konkretno posta kod zeleznicke stanice)nece da otvore saltere i prave pauze po sat vremena!

  10. Blokirali ste nam pakete. Poste ih uzimaju i ne prosledjuju se dalje. Pa i mi koji smo poslali pakete hranimo decu od tih para a vi nam ih blokirate.

  11. Nesto se nisu bas kidali od posla i pre strajka. Recimo posta na uglu Kruševačke i Ustaničke ima 13 šaltera, retko kada na Uplati-Isplati radi više od 2 šaltera.

  12. Kada će mo dobiti naše pošiljke koje ste uredno primili i naplatili uslugu i ako ste znali da idete u štrajk,da li će neko snositi odgovornost zbog toga.Neko možda čeka važnu dokumentaciju ili lek.SRAM VAS BILO.

  13. Podržavam štrajk, ali ne preko leđa korisnika. Kako da štrajkuju korisnici koji plaćaju debele poštarine a paketi su im već desetak dana blokirani u nekom poštanskom centru? Ko će da plati tih za sada 10 a ko zna koliko još dana zakašnjenje u isporuci (koja je trebala da bude sutradan po slanju)? Ko će da plati povratne poštarine kad primalac odbije da primi paket (jer mu je trebao odmah a ne posle xy dana)? Ko će da odgovara za neizvršene a plaćene usluge?
    Naravno – NIKO. I opet se kola lome na onima koji bez poštanskih usluga ne mogu. Šta ćemo sa ugovorima koje firme imaju sa vama a vi uslugu koju ste naplatili ne izvršavate? Što se niste pobunili na početku kad ste videli koga vam dovlače za direktore? Nego svake jeseni novi štrajk, krenulo da opada lišće, ajmo štrajkovati.

  14. Sve poštare na ulikcu – OTKAZ, prošle godine dva puta im pčovećana plata, pa šta zele plate hirurga ili doktora

  15. Umro je Tito….ako vam se nesvidja na berzu rada..dosta je bilo radnickog samoupravljanja

  16. Platu koju imaju poštari, državni službenici po opštinskim upravama sa srednjom stručnom srpremom mogu samo da sanjaju jer imaju manje od minimalca. Oni sa visokom stručnom spremom imaju u proseku 15 do 20 hiljada dinara više a i to je ponižavajuća zarada…

  17. Nije mi jasan ovaj narod, ne smetaju vam oni sto zive na grbači Pošte i bogate se ciframa koje ne mozete ni da zamislite, a smeta vam zaposleni narod koji pravi prihod koji ide pravo u lopovske ruke? I želimo platu, ne socijalu.. platu aman!

  18. Trebali su prvo razdeliti pošiljke poslate pre početka strajka. Jbg, to bi završili za par dana, a posle nema ljutnje za one koji šalju pisma i pošiljke za vreme strajka pošte.

  19. Ma kakav je to način, narod da trpi, paketi stoje, blokiraju i druge da ne mogu da rade! Gde su pravila štrajkovanja?! Zna se valjda, minimum rada mora da se ispoštuje. Ma svi vi iz pošte bi trebalo da iskusite kako je raditi kod privatnika…

  20. Podrska Pošti. Svi treba da štrajkuju,sve da stane ova okupaciona Bosanska vlast u Srbiji nas uništi. Unistava AV Poštu da bi je prodao.
    Gradjani isto da se pobune jer nemamo mira od parkinga pod prozorima zgrada. Stanari ga kunu.

  21. Puna podrška poštarima.
    Za štrajk je kriva ova odnarođena i bahata vlast, koja gradi stadione, kružne tokove za 3miliona €, kilometar auto puta po tri puta većoj ceni, rasipa se kao pijani bogataš, a za običan narod nema sluha, niti empatije.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.