Stručnjak: Cena gasa dogovorena u razgovoru Vučića i Putina važi za dve trećine potreba tržišta u Srbiji

Najava iz Ministarstva rudarstva i energetike da "plavi energent" neće poskupeti do kraja sledeće zimske sezone nije održiva

Ostavite komentar


  1. i stvarno verujete njemu šta je on dogovorio
    dok ne vidim Crno/Belo ugovor sa cenom,uslovima
    ništa ne verujem

  2. Strucnjak Gavrilovic,a i vi koji to prenosite nema pojma o traistu gasa.Izmedju Putina i Vucica nije nista dogovoreno jer Putin ne pregovara o gasu.

  3. Rat ce se zavrsiti, a Srbija ce imati povoljne cene za gas, sto ce privlaciti strana preduzeca.

  4. Kao osoba čije se domacinstvo greje na drva i ugalj,samo da dodam,drva su poskupela 100%,a ugalj 60% u odnosu na prošlu sezonu,tako da sve to na kraju dodje na isto,samo što kod gasa si gospodin čovek a ovde Pero-ložač za isti novac

Ostavite komentar


Ekonomija

Peta regionalna konferencija “Rizici novog doba: nova era održivosti” 10

Peta regionalna konferencija “Rizici novog doba: nova era održivosti”

Peta regionalna konferencija o rizicima novog doba pod nazivom “Rizici novog doba, nova era održivosti” održaće se šestog juna, a učesnici će pokušati da daju odgovore na to kako će se na poslovanje odraziti ubrzane promene – od razvoja veštačke inteligencije i rizika koje donosi, preko sve većih sajber rizika uslovljenih razvojem novih tehnologija, do klimatskih promena koje remete poslovanje od lanca snabdevanja do ugrožavanja proizvodnje i objekata.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.