Suđenje za divlju gradnju na Pančiću naredne sedmice

Pretres „investitorki” Snežani Mitković u trećem pokušaju

Ostavite komentar


  1. A kada počinje suđenje građevinskoj inspekciji iz Brusa koja nije ništa preduzela da zaustavi nelegalnu gradnju?

  2. Čekaj, zar objekat nije srušen? Neša iz Beograda je obećao da če biti do kraja prethodne godine. Naivno sam mislio da samo AV obećava…..

  3. G.Mitkovic je najmocnija zena Srbije…svi ministri i ministarke se zalinju da ce delo njenih ruku biti sruseno ali ono i dalje stoji…imate li njenu sliku da se mi obicni smrtnici ne kacimo sa njom ako je slucajno sretnemo?

  4. Mnogo je moćna ta Mitkovićka, ni Vojska se nije usudila da pita šta to ona godinama (g)radi u njihovom dvorištu. Medjutim, ne treba se zadržavati samo na njenoj odgovornosti, treba podrobno istražiti odgovornost kelnera, magacionera i naravno, gostiju tog čardaka, jer ko zna šta su tek oni sve skrivili. Djilasa namerno nisam spomenuo, jer to se zna.

  5. Naivni su koji misle da je ta žena od kakve moći. Jadnu su je nasamarili a ako progovori na sudu, biće joj bolje da je u zatvoru.

  6. Verovatno ce sada optuzena izostati iz zdravstvenih razloga, nedto je boli glava. A posto se u Srbiji u poslednje vreme sve radi u skladu sa zakonom objekat nece biti srusen dok se sudski postupak ne zavrsi, sto je u skladu sa (nekim) zakonom.

  7. Sramota za sve one kojima je bila duznost i obaveza da sprece izgradnju objekta koji nema gradj. dozvolu. Ko im je dao prikljucak na vodu i struju?
    Svi ti inspektori i njihovi sefovi su prvi odgovorni, nisu radili posao za koji su placeni. Ako ih je neko prisiljavao mogli su da podnesu ostavke, jer i oni snose odgovornost zbog necinjenja.
    Ooo da, zaboravih, ovo je na velikoj visini pa se nije videlo…
    A sta ce mo sa objektima podignutim po Beogradu, Novom Sadu i drugim gradovima, a isto stoje cvrsto na svojim temeljima i odolevaju zakonu i pravdi.
    Jednom recju: Mi smo drzava za sprdanje, i nije ni cudo sto nas tako i tretiraju u svetu. Sami mi imamo lepo misljenje o sebi.

  8. A kad će se suditi ovima što su trebali da kontrolišu i spreče bespravnu gradnju?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.