Suficit 64,8 milijardi dinara, javni dug 52 odsto BDP-a

Ostavite komentar


  1. Izgleda da širim govor mržnje i koristim nepristojan rečnik kada kažem da je laž da je budžet u suficitu.
    Kakav suficit ako ga pravimo tako što pozajmljujemo pare, 2 milijarde evra godišnje. I pride budžetska stavka na strani prihoda su doznake gastarbajtera, 4 milijarde godišnje, te pare budžet ne vidi nego deca i roditelji gastarbajtera.

  2. Kad jedna država proglasi suficit Budžeta svi alarmi se uključuju i domaći i strani.Ili je ta država toliko ekonomski jaka ili je toliko opljačkale narod ili je toliko dužna i pljačkom naroda obećasva vraćanje dugova.U Socijalstičkoj ekonomiji Država je svojom imovinom garantovala za svoj Deficit,a u ovoj neznam kako se zove,država garantuje pjačkom naroda i to prvo penzijonim fondom,platama u javnom sektoru,povećnjem poreza PDV,doprinosa ,javnih usluga isl. I to Poluumni MMF o tome odlučuje.Poluumni jer kredite odobrava sa kamatom gde može i koliko može .To što neki studiraju ,,napolju,, imaju i pamet napoplju. I Mega trend itd Srbija ima svoj Ekonomski fakultet u Beogradu i to je centar pameti.Nema to veze sa Suboticom,a kamoli sa Prištinom,bez vredjanja kolega.Nesporno ,Stranke su uništile i dalje će uništavati sve.Vučić će i dalje biti najbolji student na pravnim nauka a tu će nam podkrNije ati najveće greške itd Tito je bio najglupaviji i imao koliko toliko ljude da vode dtžavu.Niko nije za povratak komunizma niti ispreda priču o poštenju,nego nisu Ova Deca dorasla da vode Opštinu ,a bilo koju državu,a kamoli Srbiju.To je istina

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.