Sve spremno za početak letnje sezone na planinama 1Foto: skijalistasrbije.rs

Skijališta Srbije saopštoila su danas da su planine spremne za početak letnje sezone, koja ove godine počinje gotovo mesec dana ranije u odnosu na prethodne godine.

Sadržaji na planinskom centaru Tornik na Zlatiboru počinju već 12. juna, na Kopaoniku 19. juna, a na Staroj planini je gondola na raspolaganju za panormasku vožnju za sve goste ove planine.

Oni koji će letnji odmor i raspust provesti u nekim od planinskih centara, na raspolaganju su žičare za panoramsku vožnju, staze za mountin bike i mountain cart, pešačke ture, adrenalinski sadržaji poput boba na šinama, zip lajna i tjubinga.

„Na Torniku na Zlatiboru u ponudi su i avantura park, multifunkcionalni teren za košarku, tenis i mali fudbal, kao i mini golf. Na Kopaoniku je u toku izgradnja avantura parka, koji će biti namenjen i deci i odraslima, sa brojnim zanimljivim preprekama koje predstavljaju pravu adrenalinsku atrakciju. U ski centru Tornik na Zlatiboru postavlja se osvetljenje u multi-funkcionalnom terenu za tenis, košarku i mini fudbal, a u izgradnji su i svlačionice. I ovaj centar će tokom leta dobiti novi sadržaj, u pitanju je veštačka stena. Parterno uređnje radi se na Kopaoniku i na Torniku, a Kopaonik i Stara planina će dobiti teretane na otvorenom. Još jedan novi sadržaj gradi se na Staroj planini, u pitanju je dečije igralište sa kulom i toboganom”, navode u saopštenju Skijališta Srbije.

Zbog velikog interesovanja turista i brojnih novih sadržaja očekuju uzbudljivo leto na planinama. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari