Tabaković: Inflacija niska i stabilna, rast BDP 3,5 odsto

Ostavite komentar


  1. Ekipa je zadužila zemlju za 8 milijardi eura, svojski radi na četvorookim subvencijama pri investicijama gde upošljavaju Sebre i sve to nazva odgovornim odnosom prema Bdp i požele da politika tako nastavi dalje. Što bi rek’o Šojić: Gospode.

  2. Odlican rad i politika, vidno je bolje nego kada su zuti vodili Srbiju.

  3. Zasto ta ista guvernerka ne kaze otvoreno da bez 5 % rasta BDP-a ZAOSTAJEMO sve vise za zemljama u okruzenju a posebno za EU? Nije nama vazna stabilna i niska inflacija nego rast privrede, smanjenje uvoza (a stalno brze raste od izvoza sto je posledica fiksnog kursa €/RSD) i povecanje zaposlenosti uz dostojanstvene a ne bedne plate!

  4. Interesuje me jel persona zaposlila brata pošto je pričala pre dolaska na vlast da ne može da nadje posao!Ne sumnjam da je negde u direktorskoj fotelji!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.