Tabaković: Međunarodno priznanje ekonomskom napretku Srbije

Ostavite komentar


  1. Sve radite na najbolje moguci nacin, silne nagrade, a jedino si na dramiticno najbolji moguci nacin obezbedila svoju decu, stanovima i lepim zaoslenjem , i nikako mi nije jasno kako Vucic moze da gleda kako imas pet puta vecu zaradu od njega, a on se jadan sattra od šposla, cak stize da cita 500 strana svaki dan i jos da igra sah, ob<avlja sve zive šposlove, kao da nema ni vlade ni munistara

  2. Pitanje za Jirgovanku, ako je Evro stabilan vec duzi period i sve se veze za euro, zast cene nonstop rastu,gde je tu logika? Narocito cene hrane.

  3. Molio bih gospodju Jorgovanku da objasni jos jednom sve to jer verovatno nije cula sve lazi i gluposti koje je izbljuvala. Hvala.

  4. Voleo bih da cujem misljenje neutralnih institucija jer od Tabakovicke i Malog samo samohvala! Pustite da drugi nesto kazu o vama a ne sami o sebi kao Svaba tralala. Osim toga dollar je naglo pojevtinio u odnosu na evro bas danas ako uopste pratite svetske finansije vrli „doktori“ nauka!

  5. Neka Jorgovan baka objasni javnosti da li joj se brat zaposlio pošto je kukala non stop da ne moze da nadje posao!

  6. Joj, i ova laze kao Mali, Vucic i Vulin Ah , da ne zaboravim: i kao onaj Brnabic.
    Sad se setih i kako se to u narodu kaze: „Lazu k’o psi’. (izvinjavam se sto sam uvredio pse)

  7. meni ovo ne lici na zamenu ,
    vec na novo zaduzivanje da bi se otpolatio stari kredit.
    sto bi rekli kredit na kredit ili kamata na kamatu

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.