Tabaković: NBS ne moraju da vole, ali će da je poštuju

Ostavite komentar


  1. Gospodjo Tabakovic, postovanje mora i da se zasluzi. Gde je NBS, kao nadlezna za zakonito poslovanje banaka, da zaustavi pljacku koju banke sprovode toksicnim i nezakonitim kreditima sa CHF indeksom?

  2. Ne znam da li je za smejanje ,ili plakanje.To što radi NBS je obična zajebancija ,normalno u dogovoru sa glavnim likom.Mehur od sapunice je sve što ste napravili,postaće jasno i neukima.

  3. Guvernerka je stupanjem na duznost, obecala resavanje pitanja kredita u svajcarcima, kako je to kradja, zastitice gradjane i sl. Samo mesec dva kasnije totalno menja pricu. Nekako, slucajno, bas u to vreme ona postaje vlasnica stana cija vrednost se meri u stotinama hiljada evra. Guvernerko, postovanje se mora zasluziti. Institucije postujem, Vas ne.

  4. Da li NBS planirada da preduzme konkrektne korake za rešavanje problema zaduženih za stambene kredite u švajcarskim francina? Sve države su taj problem rešile osim naše.

  5. Mnogo bih volio da vidim i cujem guvernerku i nekog iz udruzenja CHF u nekoj emisiji na televiziji. Mislim da bi gledanost bila na veoma visokom nivou. Zaista me cudi da neka od televizija to ne pokusa? RTS, Pink, N1, Prva, O2 … Lepo pozovu guvernerku i recimo Jelenu pa ko dodje u emisiju dodje. Mislite o tome gospodo novinari!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.