Tabaković: Stabilan bankarski sektor

Ostavite komentar


  1. Kada imaš stabilan bankarski sektor, mnogo toga dobrog očekuje Srbiju po izlasku iz ove pandemije.

    1. botino kad vec lupas te komentare promeni nick , al si neiskusan , za tebe pola sendvica danas

  2. I ovako teškim vremenima prozrokovanim zarazom od korone virusa, NBS održava stabilan kurs dinara, i sve pohvale za taj rad.

    1. Zelim svim botovima da procitaju neke knjige i iskoriste svoj mozak za vece uzivanje u zivotu .

  3. Ne suočavamo se sa padom valute, jer je vi veštački održavate, ali će se to kasnije osetiti, naravno na štetu gradjana, ali vi ćete to opet znati da zamaskirate i krivicu svalite na druge… niste zaslužili vašu fotelju, ali nećete je još dugo imati, dosta je svima vaših manipulacija i prevara.

    1. Valuta je jaka koliko i ekonomija. Sacekajmo da prodje ovo i da se stvari normalizuju.
      Onda iznesite procene.

  4. Izaći ćemo iz ove borbe kao pobednici. Država je preduzela sve mere kako zaštite stanovništva tako i planiranje ekonomskog oporavka.

    1. E, Makice mukice! Hajde još jednom pročitaj šta si napisala. Možda si ti, kao član SNS-a, dobila sva neophodna sredstva za zaštitu ali mi obični smrtnici nismo.

  5. Ucestalost pojava u medijima u poslednje vreme , inace malo vidljive i cujne gdje Jorgovanke , za mene licno, je pouzdan znak da se treba ozbiljno zabrinuti za „bankarski Sektor“. Koji je inace 99% u rukama stranaca. Hvala vam sto ne cenzurisete buduci da botovi imaju prioritetnu prolaznost.

  6. Sad se setila da misli na gradjane ….Nek se set istih tih gradjana koje nicim nije zastitila kad je trebalo i kada bude odlazila sa funkcije…gde god…samo taxa nek pomisli na gradjane I pogleda ih u oci…Mozda Joj I proradi savest…

  7. To što imate visoke devizne rezerve ne znači da možete da ih trošite kako vam se ćefne. Naprotiv, ako ne verujete , pitajte MMF.

  8. Tako jedna poznata banka,iako nudi seniorima dostavu plate na kucnu adresu odbija da to uradi sa novom Visa karticom,po isteku stare.Insistira da se dodje u filijalu i pored karantina,na odredjenu adresu.Pri tom je svih ranijih godina karticu slala postom.U cemu je problem da se isto uradi,pouzecem?

    1. Ljudi baš je super što ovi botovi pišu ovako providne komentare,možeš prosto da ih prebrojiš

  9. U ovoj teškoj situaciji izazvanom korona virusom, vidi se upravno sigurnost i stabilnost bankarskog sektora u Srbiji, a svega toga ne bi bilo da se nisu sprovele uspešne ekonomske mere.

  10. Bankarski sektor je stabilan ali bilo bi poželjno da malo povedu računa i o privredi i da pomognu jer neće ni njih biti ako privreda kolabira.

  11. Srbija je jaka i stabilna zemlja,dinar ce ostati stabilan nemamo razloga za brigu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.