Telekom: Emitovaćemo N1 ako nam daju besplatno

Vanredna konferencija za medije koja je trajala svega nekoliko minuta

Ostavite komentar


  1. Daj Bože da prihvate ovi sa N1. Ja bih im prvi uplatio 50E na racun u ime nadoknade. 🙂

  2. I to bi bila fer ponuda kada država ucenama i pritiscima ne bi sprečavala zainteresovane da se reklamiraju preko N1. Obako raznim marifetlucima pare od reklama u najvećoj meri beru režimske tv među kojima je PINK privilegovan!

    1. Pink je rodjen za vreme SPS-Jul,a svoje bogatstvo (Mitrović) stekao za vreme DOS,a sada nastavio da posluje za vreme SNS.Svakoj vlasti je Pink drag,a tako ce biti i sa nekim novima.

    1. Ne pristajte na ucene. Ko hoće i kome nije ispran mozak neka predje na SBB ili se informiše preko interneta. Gadi mi se društvo u kom živim.

    2. SBB je imao u ponudi Arenu,pa su je skinuli sa programske seme,ali izgleda ljudi ovde slabo pamte.

  3. Obzirom da je N1 jedina demokrstska TV stanica u ovoj državi koja redovno pušta obe strane da kažu…
    Jedino normalno bi bilo sa se N1 dotira iz drđavnog budžeta isto kao i RTS koji to ne zaslužuje sada.

  4. Odgovor N1 bi mogao biti -„Ok, mi vama besplatno, vi gledaocima besplatno“, i, eto prilike da skinemo s grbače diktatora. Pa, ipak, biće da nije stvar u tome i da nema šanse da puste N1 i da im daju besplatno, jer znaju da bi, ukoliko bi zglajzno diktator i oni otišli s njim.

  5. Što se mene tiče, ja Telekomovu kablovsku nikada više neću plaćati, ako ne budu imali N1 i NovuS i to na Telekomu, a ne na Supernovoj, koju Brnabić naziva Telekom, kada joj treba za propagandu.

  6. Kakve veze ima Pink sa SBB,pa Pink milione evra dobija od države,mesecima mu je dozvoljeno da kasni sa plaćanjima Agencijama od kojih prima vesti koje emituje..

  7. Haha prekinuti dogovor izmedju united media i telekom stvarno jadan telekom sada idite pravite kurir tv k1 tv dr kazabuka jer za drugo telekom i nije ocigledno

  8. Svi znamo da je Željko Mitrović pljačkom preko Mire Marković obogatio. Danas ta „Pink“ televizija brani lopine u Srbiji a napada patriote i poštene ljude i Srbiji. A N1 jedan prenosi istinu koja smeta svim lopovima u Srbiji. Zasad je to borba na:“Krv i nož“. Pitanje za Mitrovića!. Kad proradi sud gde će biti? U Srbiji neće sigurno…
    P.Sajdžo 2020

  9. Ugasite Pink kad vas molim . Pa on je gori od korona virusa . Virus prođe a ima preživelih hvala Bogu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.