Telekom: Sad je jasno da vlasnici N1 nikad nisu ni želeli dogovor

Ostavite komentar


  1. A da odgovore na pitanja UM oko drugih odgovora, to ništa? Hteli su da popuste do izbora i onda potpuni mrak, što je krajnji cilj

  2. A VI OTIMATE PRETPLATU PREKO RACUNA ZA STRUJU??? AJDE I VI DAJTE TELEFON I TV BESPLATNO!!! BOJKOT!

  3. A zašto niko ne pominje da ni Telekom ni SBB ne žele da emituju Slobodnu televiziju koja ima nacionalnu licencu a monopol operateri ne žele da ih emituju jer su konkurencija što se tiče pružanja usluga vesti?

    1. „Slobodna Televizija“ proizvodi i emituje dnevno nesto vise od pola sata programa (sto se moze jako lako proveriti na njihovom Youtube kanalu), pa zatim oni se ne mogu uopste nazivati „televizija“. Kada bi proizvodili i emitovali barem sest sati programa dnevno i rotirali cetiri puta dnevno celokupan program, onda bi se to moglo nazivati koliko-toliko jedan televizijski program.

      Kako se oni trenutno emituju, ne bi ih niko postavio u svoju ponudu, bez obzira da li su im informativne vesti pravedne ili ne.

  4. Kakav uličarski diskurs – daj mi nešto besplatno dok se ne dogovorimo a nećemo nikad.
    Ovakav primitivizam nekoga ko misli da odelo čini čoveka je sramota naših predaka kojima nebi smeli ime zemlje koju su stvarali danas da spomenemo.

  5. Ovo je neviđena ucena od strane Telekoma.Ovakvo gušenje istine pred izbore odavno nije vidjeno.Velika podrška televiziji N1.Ovu bitku ne smete da izgubite

  6. bravo Zoom, od siline 30. godisnjih stvaranja nacionalnih vrednosti stvorili smo bogate spodobe i narod koji pliva

  7. „Na logičan poslovni predlog Telekoma Srbija da nam vlasnik N1 televizije dozvoli da besplatno emitujemo njegov kanal do postizanja konačnog dogovora, odgovor sa njihove strane je prekid pregovora.“
    Logično samo u SNS SPS svetu poslovanja

  8. Živo me inteteresuje kakvi su poslovni rezultati Telekoma na kraju 2019. godine, posle burazerske, dogovorene i preplaćene kupovine Kopernikusa i Radijus vektora.

  9. interesantna logika. meni ističe ugovor u martu sa telekomom pa ću ponuditi tekekomu da mi besplatno daju kablovsku dok traju pregovori između mene i njih oko novog ugovora. Da vidimo koliko su principijelni.

  10. Telekom mulja to je evidentno…ako hoce dogovor oni treba emituju program SBB-a besplatno a SBB-e da emituje njihove kanale takodje besplatno dok se ne dogovore?

  11. Meni je jasno da ste vi postali ostrašćena partijska firma koja vodi rat sa SBB, sa ciljem da je izbaci iz Srbije. Igrate mnogo opasnu igru, niko nije vladao večno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.