„Teško će se pokriti i troškovi proizvodnje“: Poljoprivrednici i stručnjaci tvrde da je kvalitet pšenice ispod očekivanog

Ostavite komentar


  1. Neće niko dobiti moju muku džaba i da se na njoj bogati pšenicu nedam po ceni gde gubim ja a ko nije ni oro ni sejao da uzme kajmak čuvaću kući pa makar je posle bacio u reku i nikad više na mojoj njivi.ako i ostala naša roba bude slično i ona ode u vodu a ja na zapad da potražim šansu boljeg života.NI KOD BABE NEMA DŽABE

  2. Znaju „oni“ jako dobro zasto nikada ne daju pravu cenu za kilogram.

Ostavite komentar


Ekonomija

Ne prodavati Staru šećeranu 10

Ne prodavati Staru šećeranu

Organizacija "Beograd u pokretu" saopštila je danas da je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika zakazala prodaju Stare šećerane po početnoj ceni od 680,6 mliona dinara i zatražila od Vlade Srbije da to zaustavi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.