Trgovci otpadom i kafana na Pančićevom vrhu

Ostavite komentar


  1. Odličan tekst i materijal za novo-specijalno tužilaštvo.Ja bih pitao ministarku građevine šta je inspekcija radila i kako su mogli da dozvole da se objekat poptpuno ozida i stavi pod krov?Zašto nije rušeno od prve ploče?Neko je tu debelo omastio brkove,a najsmešnije će biti ako minisatrka kaže da neće legalizovati taj objekat.Jaooojj,što će da naudi vlasniku!Sačekaće on neku novu vladu,podmazaće opet dobro i oni će mu legalizovati.Tako se to radi u zemlji Srbiji.

  2. Molim redakciju, u stvari preklinjem urednistvo,da izbunari informaciju koliko je nelegalnih objekata u Srbiji sruseno u proteklih 10 godina, a koliko i dalje postoji.

  3. Na vrhu Kopaonika, u nacionalnom parku (?) ovo čudo bez dozvole, a vi probajte da legalizujete garažu…

  4. Proverite privatnu imovinu državne sekretarke u Ministarstvu gradjevinarstva AD. I uporedite tosa činjenicom da je ona smenila tri ministra a nju niko ne smenjuje i lako će se doći do toga kako veliki nelegalni investitori i dalje grade . Zato običnog čoveka i ganjaju za šupu da bi imali čime da se pohvale kako rade . Neće biti iznenadjenje da otprati i ministarku Zoranu Mihajlović !!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.