Trgovci poručuju: Robe ima, nema mesta panici, gužve u prodavnicama – zbog banana

Porasla tražnja za hranom

Ostavite komentar


  1. Pa narod slusai davljenje i uzdisanje oredsednika i odmah krenuo u kupovinu

  2. Pa gde omda ja živim i u koje prodavnice ulazim.Danas nije bilo šećera,juče brašna,jedna vrsta zejtina danas nestala sa rafova,jedna vrsta zejtina nepoznatog proizvođača(robna marka) bilo na rafu.Tu je cena banana 149 dinara.

  3. Gori smo od stoke!!!
    I kad napuniš rezervoar benzina onda šta??Imaš ga za godinu dana???
    Gluposti!Nikad se nećemo opametiti!!

  4. Lidl Srbija uveo aplikacije a mnogi nemaju pojma šta rade sebi kad svoju email adresu ostave marketu navodno zbog dodatnih popusta. Zašto bi bilo koji market favorizovao neke kupce? I tako probah da kupim jeftine banane u Lidlu ali šipak: ne moze bez prihvatanja aplikacije. Moja su kolica ostavljena prazna na sred radnje uz poruku: mene nećete više videti!

  5. Nigde u prodavnicama mladjih kupaca da prave zalihe samo penzioneri i stariji gradjani.
    Brate upropastise drzavu.Vuku po 20-30 kg brasna ,ulja,secera.Pa nece ziveti 500 godina.
    Za pola godine pola ce zavrsiti u kontejneru ili ce na sili praviti pogace kifle i priganice.Ode holesterol ,secer pa onda trk u apoteke opet zalihe lekova.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.