Tribina u Kragujevcu: Zapošljavanje preko agencija je krađa tuđeg rada

Ostavite komentar


  1. Objasnite javnosti sta je GUL-ag i shvatice zasto srpski socijalisti rade to sto rade.

  2. Ovi skakavci su nezajazljivi! Malo li je sta su sve pokrali i koliko su se obogatili, vec su nasli i nacin da obican narod reketiraju. Te agencije nisu nista drugo vec zvanican reket od strane odredjenih lica! O, Srbijo, u sta si se pretvorila! Tama se spustila nad nasom zemljom.

    1. To sa Agencijama je i uvezeno sa zapada ,u Nemackoj je to potpuno normalno, obican covek ne moze da udje u neku veliku kompaniju tipa Mercedes ili BMW da radi neki posao, u proizvodnji na primer, jedino preko agencije.Dok ima posla radis, kad stane proizvodnja zbog lose prodaje svi lete napolje. Trenutno u Mercedesu u Stutgartu je 60 posto takvih radnika a samo 40 posto pod ugovorom Mercedesa. Nekada naravno nije bilo tako ali povedio je neoliberalni kapitalizam nazalost

    1. Ok, ako je Agencija „posrednik“ u smislu NSZ , ali ako ti je Agencija poslodavac a zapravo radiš kod drugog…e o tome je u Srbiji reč.

      1. Sve se radi protiv obicnog coveka partijsko, zaposljavanje, agencijsko, izvrsitelji itd. Srbijo nestajes polako ali sigurno.

Ostavite komentar


Ekonomija

CLS: Prihod od prodaje karata u GSP-u prepolovljen 10

CLS: Prihod od prodaje karata u GSP-u prepolovljen

Prema informacijama Centra za lokalnu samoupravu (CLS), mesečni prihod od prodaje karata u javnom prevozu u Beogradu iznosi oko 250 miliona dinara, dok je u sistemu pre predsednika Privremenog organa Grada Aleksandra Šapića to iznosilo preko 500 miliona dinara, izjavio je danas direktor CLS Nikola Jovanović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.