TS: Izbegavati izjave da su respiratori kupljeni na „polu-crno“

Ostavite komentar


  1. Baš me interesuje da li bi tom što postavlja pitanje kako je nabavljen raspirator bilo bitno poreklo istog da mu je život ugrožen.

    1. Baš me interesuje da li je tri dana posle polu-crne nabavke predsednika to isto uradila i Ana Ivanović kada je donirala takve iste aparate, koje je predsednik preko ko zna kojih veza nabavio na polu-crno (ili je mislio na to što nije bilo tendera). A onda još nekoliko dana kasnije najobičniji bračni par gastarbajtera iz Švajcarske takodje, gle, donira respiratorne aparate koje po predsedniku mogu da se nabave samo na polu-crnom tržištu.
      On se žrtvovao a navukli ga (sigurno) njegovi saradnici. Tako je to kada biraš nesposobne da bi sam izgledao kao sposoban.
      U zemlji slepaca jednooki je car.

  2. Ali, moramo naglasiti kako su nabavljeni, samo tako mozemo videti svu zrtvu voljenog nam predsednika!

    1. Pa nabavljeni su polu-crno. Predsednik je iskren i uvek govori istinu i to ne može da prećuti. On zna kako se to radi.

  3. Cim se promeni vlast sve Sluzbe ce odjedanput da pokazuju detalje transakcija, transkripte u fazi dogovaranja posla, potvrde o prenosu sredstava na privatne racune i clanove familije. Za sada tajac i aplauzi u 20:00. Pravi izgled slobodarskog naroda. Nazalost.

  4. Daleko od toga da podrzavam ovu vladu i predsednika, ali ocekivati javne tendere za nabavku respiratora u vreme kad Amerika otima vec placenu medicinsku opremu od strane evropsih zemalja, a mnoge zemlje zakonom zabranjuju izvoz medicinske opreme je zaista neozbiljno, pogotovu sto se organizovanjem tendera gubi dragoceno vreme. Mislim da je u ovom trenutku mnogo vaznije da imamo dovoljno respiratora.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.