Turističke organizacije: Subvencionisanje polisa osiguranja protraćen novac građana

Ostavite komentar


  1. Radi se o turistickim agencijama i njihovim udruzenjima a ne organizacijama koje su lokalne, regionalne ili TOS. Ako vec izvestavate o ovoj temi morate praviti razliku izmedju organizacija i agencijama koje su privatne i neke udruzene u pomenuta udruzenja. Turisticke organizacije se finansiraju iz budzeta grada, opstine, druave aagencije su privatne i rade i finansoraju se iz svog poslovanja o zakonu.

  2. Rebalansom budzeta i opredeljivanjem 150.000.000 dinara resorno Ministarstvo zuri da finansira „velike“ agencije i pojedine osiguravajuce kuce.95 posto agencija NECE od osiguranja dobiti polise pa samim tim nece moci da aplicira za subvenciju. Sve se svodi na stvaranje monopola za pojedine agencije i gasenje malih porodicnih agencija iz unutrasnjosti. Hoce li neko iz EU reagovati na ovakvo postupanje nadleznog Ministarstva ili ce vecina agencija staviti kljuc u bravu a radnici i vlasnici istih postati socijalni slucajevi? Da li je to cilj vlasti???

  3. Malo više razumevanja za agencije ali i odgovornosti agencija za uplaćene aranžmane građana,koji nisu realizovani.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.