Tužilaštvo istražuje privatizaciju Niš ekspresa

Posle pisanja Danasa preuzimanje najvećeg autobuskog prevoznika na jugu Srbije privuklo pažnju institucija

Ostavite komentar


    1. Da smo u nekoj civilizovanoj zemlji to bi bilo tako. Ali ovo je Srbija. Taj ce da bude na toj funkciji dozivotno.

  1. Tako je. Sad je red na tuzilastvo ,sad je red na zakon,sad je red na drzavu. Ako ovakvo krivicno delo prodje i ostane negde u fijoci,onda trebamo svi da se zapitamo gde zivimo i sta radimo.

    1. Niško tužilaštvo nikada ništa nije dokazalo, niti će kada su u pitanju ovakva krivična dela. Kada gone ljude po partijskoj dužnosti, a koji su radili u skladu sa zakonom, tada proces vode do zastarevanja, rade na urnisanju zdravlja poštenim ljudima. Kada je u pitanju ozbiljan kriminal, to se proplakni ili se odbaci prijava. Uspostavljen kriminogeni sistem čuvaju .zbrinuti na državnim jaslama. jedino o čemu oni brinu jeste da se ljudi koji se u njihove šeme ne uklapaju sklone. Zbog toga 99,9% zaposlenih nije reagovalo, nego je u tišini stavilo glavu na panj.

  2. Smešno je i tužno što će tužilaštvo da oslobodi višedecenijskog lopova. A onda ne može da mu su pošteno sudi. Niko nije više naivan.

  3. A šta bi sa istragom u Krušiku? A šta bi sa Jovanjicom? A šta bi sa Savamalom? Ima li neko nameru da se bavi mahinacijama u Megatrendu, prodajom PKB, čudnim transakcijama u Telekomu, nabavkama u MUP-u, Galenikom i nabavkom Vladinog aviona,… Tužilaštvo bi moralo da radi u tri smene, i danju i noću!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.