U bitku za preporod sela – i razvojne agencije

Ministar Milan Krkobabić sastao se s predstavnicima Republičke i 16 regionalnih razvojnih agencija

Ostavite komentar


  1. Jugokomunist. Krk-o-babic. Posle potpunog temeljnog unistenja sela – od koga su ostala propala kulturno-umetnicka drustva po propalim gradovima – on, starina od marksa i engelsa stoletnik od srpa i cekica kojima je ubio seljaka i ukro mu njivu i stoku danas krece u molim te lepo borbu i partizansku ofanzivu za selo.
    Pa znate sta. Vi ne zasluzujete tek puku smrt, ONA NIJE DOVOLJNA.

    1. Sasvm je bilo normalno da Brozovi okupatori slome svaku mogućnost za podizanje ustanka protiv zločinačke brozove bande zato su i uništene Srpske seoske porodične zadruge jer je Srspki seljak bio nosilac svih oslobodilačkih ratova Srpskog naroda. Uništenjem sela dobijena je jeftina radna snaga kojoj se ispirao mozak te sada omatoreli i degenerisani postali s klimoglavci koji reaguju na svaju bačenu splačinu sa odobravanjem i vaspitaju decu ili da budu pljačkaši i izdajnici ili klimoglavci

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.