Sednica Upravnog odbora projekta Razvoj opština u jugozapadnoj Srbiji (PRO), u čijem su radu učestvovali predstavnici svih šest sandžačkih opština – Novi Pazar, Tutin, Sjenica, Nova Varoš, Priboj i Prijepolje, održana je u Novom Pazaru. Razgovaralo se o realizaciji više od 30 infrastrukturnih podprojekata, čija je vrednost dva miliona evra.

Sednica Upravnog odbora projekta Razvoj opština u jugozapadnoj Srbiji (PRO), u čijem su radu učestvovali predstavnici svih šest sandžačkih opština – Novi Pazar, Tutin, Sjenica, Nova Varoš, Priboj i Prijepolje, održana je u Novom Pazaru. Razgovaralo se o realizaciji više od 30 infrastrukturnih podprojekata, čija je vrednost dva miliona evra. Glavna poruka sastanka je da uspeh ovog projekta zavisi od naših zajedničkih napora, jer samo tako možemo na najbolji način da iskoristimo 3,4 miliona evra, koje smo dobili za realizaciju ovog projekta. Činjenica je da se PRO realizuje novcem poreskih obveznika, jer su fondove odobrili EU za rekonstrukciju i Švajcarska agencija za razvoj i saradnju, ali da njegov uspeh zavisi od doprinosa stanovnika jugozapadne Srbije – rekao je za Danas Gream Tindal, menadžer PRO projekta. Projekat Razvoj opština u jugozapadnoj Srbiji sprovodi UNDP, kancelarija u Novom Pazaru.
Vlasnicima Inteza hit tekućeg računa, osim dozvoljenog prekoračenja i debitne kartice na raspolaganju su kreditna kartica, usluge elektronskog bankarstva, mogućnost zamene dinara u evre po povoljnijem kursu, trajni nalog, dopunsko zdravstveno osiguranje, kao i krediti pod povoljnijim uslovima, saopštila je Banka Inteza. U toj banci podsećaju da Inteza hit račun ima dinarski i evro deo, pa klijenti mogu da daju nalog banci da svakog meseca određeni iznos dinara konvertuje u evre po povlašćenom kursu ili da odrede maksimalan iznos dinara na tekućem računu, tako da svi prilivi iznad tog iznosa automatski bivaju zamenjeni u evre, pri čemu se zamena vrši po kursu povoljnijem u odnosu na menjačnice i bez ikakve provizije. U Banci Inteza do sada je otvoreno više od 275.000 hit tekućih računa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari