Najskuplje kuće su na Čukarici, a najjeftinije u Rakovici

U kojim beogradskim opštinama je cena kvadrata kuće jeftinija od stana?

Ostavite komentar


  1. Banke su povećale učešće za podizanje stambenih kredita na 30%!

    To znači da je prognoza banaka da će cene nekretnina padati. A i najavljuju ispitivanje porekla imovine, cime ce tajkuni,kulaci, politicari, kriminalci, carinici, razni inspektori, koji su na nelegalan nacin stekli novac i isti plasirali u nekretnine sada masovno bezati iz istih jer je najlaksa provera imovine preko nekretnina povezanih lica. Ko kupuje neka ne zuri, stizu bolja vremena, SKUPLJE sigurno nece biti, cena moze ici samo u suprotnom smeru.

    1. ,, A i najavljuju ispitivanje porekla imovine,, to datira jos iz titovih vremena i eto taj refren jos uvek je u upotrebi za razne namene, najcesce za predizborne kampanje, ja ih zovem feste lazova i prevaranata, a nesto se ne secam da je iko odgovarao. Vrana vrani oci ne vadi !

    2. :Proverom imovine obuhvatiti i ekstradne umetnike, sportiste, privatne lekare, apotekare, izvrsitelje, notare… da se vidi njihova imovina i koliko su uplacivali poreza u zadnjih nekoliko godina.

  2. Podatak za nepokretnosti nije tacan kada je u pitanju Cukarica
    ( Banovo Brdo ).
    U novoj zgradi svi stanovi du prodati proslr godine po evra 2.500,00, uglavnom sportistima.
    Zgrada je u ulici ispod Kosutnjaka na Banovom Brdu u nizu gde sr nalazi stadion Cukaricki.

Ostavite komentar


Ekonomija

"Obećavan izvoz svinjskih glava, nožica, repova... a nemamo svinja": Od Tita do Vučića, svi pričali o velikoj trgovini sa Kinom 10

„Obećavan izvoz svinjskih glava, nožica, repova… a nemamo svinja“: Od Tita do Vučića, svi pričali o velikoj trgovini sa Kinom

Srbija i Kina potpisale su 17. oktobra prošle godine Sporazum o slobodnoj trgovini, tokom boravka srpske delegacije u Pekingu, u kojoj je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je tada najavio veliki značaj ovog sporazuma za Srbiju, ali stručnjaci smatraju da će naša zemlja ovim, mahom povećati uvoz, a da će najviše izvoziti kineske kompanije koje posluju u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.