Niš: Aerodrom poslednja kota odbrane egzsitencije

Ostavite komentar


  1. Ako ste pametni nedajte aerodrom prvo ce ga unistiti pa prodati takozvanim strancima iza kojih stoje domaci tajkuni osvestite se nedajte da pokrivaju gubitak er srbije odakle vam ideja da sam vec pisao o ovome prvi put pisem .

    1. Kako možeNiš da izdržava aerodrom kada je kao i Kragujevac pred kolapsom. Pa aerodrom ostaje tamo gde jeste,u Nišu,on ostaje niški,ali ne dozvolite ljudi da vas zamajavaju neki iz tkz. civilnog sektora,ili iz opozicionih partija(koje inače podržavam) kada su u pravu.Ovde nema toga ni zrnce.Pa putovao sam dva puta do Milana , pa aeropdrom nema WC ,aman ljudi, šalteri su kao na nekoj železničkoj stanici izmedju Beograda – i Niša(maloj varoši,Lapovo,naprimer) ,a ipak sve to košta. Zar vam nije posdlednjih godina više inostranih firmi stiglo,daleko vbiše nego u centralni deo Srbije.Kragujevac naprimer, koji je takodje pred bankrotom zbog Verka Stevanovića,koji je sa Dinkićem njime upravljao. Zato se manite tih gluposti. Daj Bože da Srbija kao Hrvatska ima još pet aerodroma,a u Hrvatskopj (Dubrovnik,Rijeka,Split,Osijek,,ili Zagreb – tamo ne protestvuju što su pod državnom upravom.

      1. Ma daj te. Na predlog države se sve ovo dešava. Nigde se u planu Niškog aerodroma nije ni sanjano o poklanjanju državi. Kako se nije setila država da pomogne onda kada nisu bili nikakvi civilni letovi nego sada kad je sve polako krenulo. Što se tiče sređivanja, neće to bez novca. Kada krene

        Ovo je čista centralizacija. Čak je glavna kancelarija nekadašnje duvanske industrije u beogradu. Obična OTIMAČINA od strane države koja uzima Niški aerodrom pod svoju upravu, ne zato što su ovi naši nesposobni, već videli da radi. A u ovoj državi ništa ne sme da radi.

        I te inostrane firme što su došle imaju svoje silne probleme, no o tome drugi put…

        Zaključak: I posle se pitate što mladi beže. Beže dok imaju kako. Razloga ima previše…

      2. @Dragisa Petrovic: ti izgleda ne razumes o cemu se ovde radi – ne bi bio toliki problem da se aerodrom prepusti republickoj vladi na upravljanje kada bi vlada imala iskrenu nameru da unapredi njegovo poslovanje, problem je u tome sto republicka vlada preuzima kontrolu nad aerodromom sa namerom da umanji broj putnika jer je to jedna od stavki iz ugovora sa koncesionarom za beogradski aerodrom.

      3. Ti ne razumes problem. Ostace aerodrom u Nisu, ali nece biti letova. Svi ce se kao i dosad prebaciti u Beograd. Da bi se koncesionaru bgd aerodroma ispunila obecanja da ce se ugasiti sva konkurencija

    2. Mikica Mikic, Vi ste u pravu 100%. Samo tupavi Srbi mogu da trpe ovakav zulum. Nazalost kada budu shvatili svoju glupost, bice kasno.!

    3. Samo tupavi Srbi mogu da trpe ovakav zulum. Nazalost kada budu shvatili svoju glupost, bice kasno.! Nislije izadjite na ulice i pokazite da niste lobotomirani

  2. 1500 od 185000, manje od 1 posto Nislija znaci uskoro svi idete pod sator, vas izbor.

  3. A sta je uradio tatin sin za ovih 4 godine ako Verko nije bio dobar ? Kakav on uspesan poduhvat ima da bi se pohvalio ? Vladaju podobni klimoglavci ,nesposobni .Sto vise krades ides na vecu funkciju i bolju.Jadna si zemljo Srbijo dok nam je ovih radikala

  4. Niski aerodrom se otima od grada Nisa I predaje republici na upravljanje,samo zato da bi se omogucila monopolisticka pozicija firmi Vansi,kojoj je dat u koncesiju aerodrom „Nikola Tesla“.

  5. Da li su drage Nišlije u mogućnosti da investiraju , odnosno ulažu i povećaju kapacitete aerodroma?Ne verujem!

    1. Tako je Veseline. Samo Vučić može da poveća kapacitete niškog aerodroma!

  6. Koliko čujemo aerodrom je stalno na pomoći Republike jer grad ne može da ga izdržava, a šta je problem on je i dalje u Nišu ne ide nigde .

    1. Kako bi bilo da stan ili kucu u kojoj zivite prepisete na mene? Necu ja tu da zivim, ne brinite….sta je problem i dalje ste u tom stanu-kuci? Ali ako treba da se proda, vi napolje a novci meni, ako treba da se izda, vi napolje a novci meni…. Cista malverzacija i neciji hir jer se ovakve odluke u demokratskim drustvima ne donose na precac i bez opsirne javne rasprave potkrepljene svim dostupnim cinjenicama. Ovo su odluke koje su iznad bilo koje trenutno vladajuce garniture i ticu se svih gradjana Nisa. Ali jasno je to Vama, samo navijate za drugu stranu…..Podrivanje demokratije je izdaja drzave.

  7. Drage Nislije, borite se, vec ste pokazali hrabrost izasavsi na ilicu. Svakog normalnog Srbina boli sudbina aer. Nikola Tesla pozdrav hrabrim ljudima.

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.