U Nišu u prvom tromesečju 18.000 turista, poseta nešto manja od prošlogodišnje

Ostavite komentar


  1. postoji još samo u pesmi Niška banja, topla voda…od hotela skoro da ništa nije ostalo. Urnisani, privatizacija odrađena tako da ih kupe oni koji nemaju čime da ih renoviraju, umesto da u banjski turizam ulaže država, jer je to isplativo. Imamo aerodrom, tu je KC Niš, a u neposrednoj blizini Niška banja i gradski urbanisti gledaju kako da u banju smeste industrijsku zonu, umesto da razmišljaju o banjskom turizmu. Tako je to kada imaš gradski zavod za urbanizam i on ispunjava želje gradskih političara umesto da urbanisti rade svoj posao profesionalno. Zašto gosti da dolaze?! Imali smo lekara za gradonačelnika, čovek nije imao ideju šta sa Institutom Niška banja. Jedna malena opštinica, sa gradonačelnikom koji je završio srednju školu, uspela pored auto puta da napravi akva park, a niški genijalci ne mogu ništa da urade, a da valja. Jedino im uspeva da sva preduzeća posluju sa gubitkom, a napraviti gubitaša od gradskog monopoliste jeste uspeh onih koji su preko veze došli do diploma državnih fakulteta. Uzeli nam mogućnost neposrednog izbora gradonačelnika i uporno nam postavljaju ljude koji ne umeju da upravljaju gradom, opštinama, gradskim firmama. Ni ne treba da čudi što je Niš sve prazniji grad. Ako se ovako nastavi uskoro će Kragujevac imati više stanovnika.

  2. Srbija niti jedan grad u Srbiji ne moze da opstane samo od turizma .Samo od turizma ne moze da zivi cak ni Grcka .Turizam moze da bude delatnost od koje ima koristi , ali ne kljucna , kao sto s ekod nas cesto predstavlja . Ko ne zna nista da smisli i da radi on s e poziva na razvoj kroz turizam .
    Novine ne treba da objavljuju netacne informacije .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.