U prvoj fazi ulaganje u domaćinstva, u drugoj prerada

Uprava za agrarna plaćanja: Poziv pravnim licima, preduzetnicima i zemljoradničkim zadrugama za razvoj prerađivačkog sektora otvoren do 28. maja. Sredstva će biti namenjena nabavci opreme
Poljoprivrednicima do 2020. na raspolaganju 175 miliona evra iz IPARD

    Ostavite komentar


    Ekonomija

    Sindikati GSP-a uputili zahteve Kremiću i Šapiću 7

    Sindikati GSP-a uputili zahteve Kremiću i Šapiću

    Sindikati „Pravda“, „Sloga“ i „Centar“ Gradskog saobraćajnog preduzeća „Beograd“ obaveštavaju javnost da su, nakon sveobuhvatne analize svih detalja projekta javno-privatnog partnerstva za obavljanje autobuskog prevoza putnika na potezima linija „100“ i „700“, vršiocu dužnosti sekretara za javni prevoz Radovanu Kremiću i predsedniku Privremenog organa grada Beograda Aleksandru Šapiću, uputili zvanične zahteve.

    Naslovna strana

    Naslovna strana za 7. maj 2024.
    Galerija

    Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

    Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

    Ana Ćurčin, muzičarka

    Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.