Udruženje banaka Srbije: Konverzija kredita u švajcarcima odvija se u skladu sa zakonom

Ostavite komentar


  1. Ne odvija se u skladu sa zakonom, u delu gde banka traži da potpišemo da nemamo međusobnih potraživanja osim onog vezanog za valutnu klauzulu. Ja imam, po 4 druga osnova, potraživanja od najmanje 2 mil dinara. Šta sad?

  2. Jos jedna manipulacija i laz. Ne salju nikakve preporucene posiljke korisnicima kredita vec cekaju da se ovi jave, pa onda zakazuju sastanke u nekoj od poslovnica u Beogradu, N. Sadu, Kragujevcu, Nisu i Vranju. Znaci cekali su sve ovo vreme da prodje rok od 30 dana pa ako se ne javi korisnik onda ispada da je nezainteresovan pa se konverzija vrsi o njegovom trosku a obaska sto onima koji su se javili nude odmah izjasnjavanje o konverziji, znaci ne daju im zakonski rok od 30 dana, plus kamatu su promenili pa nije vise 3,4% vec 4,08%…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.