Ugašena Poreska uprava u Trsteniku

Ostavite komentar


  1. lipo nam je lipo nam je
    moj aleeeeeeeeeeeeeksandre………
    Poreska uprava Srbije od juče broji 37 umesto dosadašnjih 78 organizacionih delova, pri čemu je ova organizaciona transformacija izvršena bez ijednog otpuštenog radnika, saopšteno je iz tog državnog organa.

    Među 41 ugašenom filijalom ugašena je i filijala u Bačkoj Palanci. Većina zaposlenih iz Bačke Palanke od juče radi u Novom Sadu.

  2. Ako je tako nije dobro.samo dice se narod.ovaj kraj (carapani).trpe dugo ali kad pukne osetice se do Horgosa.

  3. Ovoj je primer brige vlasti o svojim gradjanima…U osecini su ukiniti Sud, Poreska uprava i Katastar…Za svaki papir gradjani moraju u Valjevo…Svako jutro gradjani zajedno sa zaposlim u ovim ustanovama putuju istim autobusom, jedni na posao, a drugi po potrebne papire..Napredno, nema sta!!!

  4. Pa i direkore upravnike a i gradonacelnikapa i odbornici sve ce to biti krusevljani mi smo samo dekor zato smo ostali kao opstina bez skoro 8 hilj.stanovnika

  5. Poreske uprave u rasinskom okrugu ugašene u Aleksandrovcu, Brusu, Varvarinu, Ćićevcu i Trsteniku. Ljudi iz podkopaoničkih sela moraju da pređu do 70 km da završe posao u Kruševcu. Napredno!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.