Uhapšen Siniša Jasnić, karticom platio 100.000 evra ličnih računa

Pod sumnjom da je preko službenih kartica proneverio 13 miliona dinara Univerzitetskog sportskog saveza Srbije

Ostavite komentar


  1. Sinisa Janjic je s ovim napravio tesko krivicno delo zloupotrebe polozaja i naneo drzavi ogromnu stetu, saasvim je normalno da odgovara pred nadleznim institucijama za ovakve slucajeve.

  2. Verovatno je probao sa manjim iznosima. Video da može, pa malo više, vidi niko ga ne kontroliše, pa onda još malo. Ima se, može se.

  3. Kakvo su oni vodili računovodstvo kad za 4 godine nisu otkrili da ih neko potkrada

    1. Nije mi jasno zašto i kako je čovek sa ovakvom prošlošću (pričam o 2006. godini) uopšte i postavljan na ovako važna i krupna mesta?! O čemu se ovde radi? Ko ga je i zašto postavljao na rukovodeće pozicije?

  4. E nemogu da verujem da se ljudi na ovakav nacin bogate dok narod u Srbiji jedva skuplja za hleb.

  5. Korupcija u Srbiji je sistem. Da nije korupcije nad ne bi ni bilo. Ja imam 70 godina. Otkad znam zs sebe korupcija je uvek i svugde postajala. Zasto se to nekaze od vrha kad je tako. Neka mi neko pokusa da objasni kako covek sa prosecnom platom u Srbiji vozi auto. Placa komunalije. Ide na mote zimi ns planinu. Zar je to moguce. Verujtd ds nije.

  6. Tako i treba, dokaz da policija i istražni organi rade svoj posao i da nema zaštićenih, svako treba tri puta da razmisli pre nego što se odluči da zloupotrebi funkciju na kojoj je. Jasnić treba da se stidi.

  7. Znaci policija i inspekcije u Srbiji rade.Polako lopovi jedan po jedan idu iza brava.

  8. Video da može, pa malo više, vidi niko ga ne kontroliše, pa onda još malo. Ima se, može se.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.