Urušio se novi potporni zid na tek rekonstruisanom putu, Vesić traži odgovorne

Ostavite komentar


  1. Kazna, gubljenje jicence a sto je neko mogao sotati bez zivota? Nema odgovornosti zato i ide tako a dugovi rastu.

  2. Ovo je amaterski napravljeno, zid uz samu crtu puta, trebalo je da ide naj manje metar od crte i sa vecom kosinom.

  3. Ako put pripada svima, zašto onda nemamo svi mi građani procenat od recimo naplacene putarine na autoputevima? Smradino

  4. Lepo zvuci „ako se utvrdi da je neko kriv“, da ce se uvesti odgovornost na nasim prostorima. Ali, ZNAMO DA CE SE UTVRDITI DA NIJE NIKO KRIV A DA JE BITAN jer je u cvrstoj vezi sa vladajucom sektom posto niko drugi nije ni imao sanse da dobije takav posao

  5. Kolega „inženjeru“ i vaš komentar je amaterski.Taj 1 m ne donosi nikakvu sigurnost kao veća kosina. I na kraju NAJMANJE, zar ne?

  6. Sve što rade Esenesovci se urušava- od kocki na Trgu republike u BG, preko Grdeličke klisure pa do navodnog očuvanja Kosova. Jediino se ne urušavaju nego se sve više mitom pune džepovi ministara i drugih mošnika.

  7. Ko i sve sto su pravili u ovoj drzavi samo je pitanje vremena kad se da se rusi samo od se e

  8. Prosto. Krivi su projektani koji su projektivali na bazi geoloških istraživanja na koji način da se zaštiti brdo pored puta. Izvodjač samo radi po projektu i mora da ga poštoje što utvrdjuje nadzor.

  9. Nije to samo ovaj zid. Sve se ovde urusava, a tek ce da se urusi. Nema te drzave koja bi opstala pod hordama bahatih SNS neznalica.

  10. Nije mogao Vesić platiti sav kvalitet radova, morao je 80% novca potrebnog uzeti za sebe kao i u svemu ostalom! Zaražen makljažom!

  11. Najpre videti koliko je placeno, zatim da li su ispostovani zakonski uslovi po pitanju bezbednosti, dali su ispostovani uslovi javne nabavke, vestacenjem utvrditi kvaliteta radova, vestacenjem utvrditi vrednost radova, tuziti izvodjaca i nadzor, vratiti pare u budzet, uhapsiti odgovorne …

  12. Bice da su zuti bili najpametniji,nista nisu gradili i niko ih nije prozivao a sve su unistili,pojedinci da se stide svojih komentara.

  13. VIŠE PUTA , KAŽEM SEBI DOBRO JE ŠTO SAM ODUSTAO OD VOŽENJA AUTA. PROBLEM JE VIŠE U ŽIVOTU. INAČE POSEDUJEM VAŽEĆU DOZVOLU. NIKADA KAŽNJAVAN.

  14. Пут припада свима па када се нешто деси ИМАМО, а не ИМАТЕ проблем.

    Znači zajednička odgovornost. Da li uz to ide i zajednička plata na primer. A ne, to je samo tvoje….

  15. Koji fušeraj ,postoji i mogućnost da je ovo namerno urađeno ovako , Ovo je Diverzija i ovaj će da utvrđuje da li je iko kriv a iz aviona se vidi čista Diverzija.

  16. Ovom našem narodu šta god da neko i nešto uradi ništa ne valja.svakom nalazi manu i za sitne stvari.Nije valjao tito sloba đinđić tadić e sad došao red i Vučić vi ni sebi niste dobri kad imate to zlo u sebi ….ajde da se svi kolektivno probudimo da mislimo dobro onda će i nama biti bolje
    Nije teško probati

  17. Dodajte malo maltera zamaskirajte malo i da teramo dalje nema brige, nece brdo bas da se obrusava dva puta na istom mestu.

  18. Aj da se kladimo da će jedini krivac biti „Drina“ .
    Pa nece valjda neki „kum“ biti kriv zato sto je uzeo pare(mnogo vise nego sto vredi posao) ,naravno pola vratio u partijsku kasu ,loše uradio posao ,al sta ce pa mora da se i sutra plate autobusi (na stotine),sendvici (na hiljade),a Vesicu i tebi opomena,dao si izjavu od par rečenica i nisi spomenuo Predsednika,to ti se pre nije desavalo(no no).

  19. Ne mora da ide daleko. Najbliže ogledalo i najbliži saradnici. Hanioti, osim što lepo izgledaju, ne služe ničemu. Tamo gde ne treba ništa, odlični su a gde je potrebna zaštita tu ne vrše posao. Ko to dobro slaže kaldrmu i dobro pravi gabione? Ti majstori su davno, davno u penziji ili negde ispod kamena. Gos’n Vesić, osim Instituta za puteve i CIP-a ima još po nekih koji znaju da projektuju. Uostalom, čemu služe instituti na Građevinskim fakultetima? Jedino što nisu uvek politički dobro usmereni ali struka je važnija, zar ne?

  20. Pa kako da njihovi izgube.licencu.Prvo obsk preletsc,sa glavom kao tikva ,da odgovara, za unistenje Beograda ,kocke na trgu,kamenje u Skadarliji posecena stabla.Rasprodali zemlju,urusava se koridor,sada obaj zid.Kakva licenca,hapsenje prvo ovog,pa svih.ostalih,krivicno da odgovaraju.pocev od AV-a,Brnabic-a/ke i svih ostalih,lazovcina,lopovcina,preletaca.Ko da udje,ako oni.naprave metro.??

  21. Strasno kako se svi sluze istim fazonima. Udri na halabuku kao mnogo se sekira. A u recenici koju je izgovorio cita se „nikom nista“. Jer ako kaze da vec JP Putevi „doprojektuju“ (vidite samo izraza) vec je time amnestirao krivce. Prvo cemo da doprojektujemo, pa da doradimo i da doplatimo. Idemo dalje ljudi….

  22. Ко тражи одговорност??! Онај који се у све меша,и који је главни кривац што су неспособни ту где јесу?!Ахахаххаааа! Слатко се исмејах.

  23. Koliko su glupi,prave početničke greške,jeste najbrža i najlakša para od izgradnje bilo čega,ali tu nesme da se štedi i krade na materijalu baš zbog ovakvih slučajeva.

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 10

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.