Uskoro rešenje za RTB Bor

Ostavite komentar


  1. Uobičajno je kod pristojnih i vaspitanih,a posebno stručnih i obrazovanih, da ništa nenagoveštavaju AKO NEMAJU ŠTA DA KAŽU,ILI JE OVDE ,,SREĆOM,,,OPET,NAJAVA,,NEKE NOVE,,PRERASPODELE,,IZ Redefinisanja,budžeta,,, Za Ovakve bizmise,,Vujevićevih,reformi, Uz uslov,Da se braća SPASOVSKI,Neodbace,k,o ,,nezaobilazni,,menadžmenstki,, ,,ekperti,, ..Ovde Više nežive,,zbunjeni a ni ludi,samo pokušavaju ,dase prave ludi i tonimoji se,svimsilama ,,trude,da dovedujoš nekog,pogdnogivestitora, k,oi zaone koji ,,srećom,,VEĆ TRAŽE VEĆE POVLASTICE,u zakonu o radu,Srbije DA RASKINU SA,,ZAPOSLENIM RADNICIMA U MATIČNOJ IM ZEMLJI,Pa Izvolte u špalire i pljeskanje do ,,milina,,sa ovakvim,,brižnicima,,.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.