Užice: Građevinski radnici iz Turske prevareni, neki su se bez plata vratili kući (FOTO)

Reporter Danasa sa preostalim inostranim radnicima koji su u teškom položaju

Ostavite komentar


  1. Tako prođe većina stranih radnika, svi su oni prevareni i obmanjeni.Naravno, ni nama ovde nije skoro ništa bolje, mi se već navikli na ovakve slučajeve…

  2. Pa naravno da su prevareni, kad i turske firme ovde sve varaju i nikome ništa ne plaćaju nije ni čudo da i turski radnici ostanu bez para!

  3. Sta nas zamarate ovim detaljima, ovo je posao za nadlezne organe koji ce vrlo brzo resiti slucaj u zakonskom roku.

  4. Sta je tu nasa drzava kriva? Nas covek je platio turskoj firmi , to sto oni nisu platili svoje zemljake nije nas problem.Zao mi je jadnih radnika, ali morace od svojih da traze pare. Vi iz novina malo bolje pojasnite ko je ovde kriv, Srbija nikako nije.

  5. Vau. Naše građevinske firme su postale moćne. Podizvođaču strancu kojeg prvi put vidiš i koji je tek osnovao firmu platiš sve inapred i to više. Vratiće višak pošten je čovek a i znamo se, tri dana.

  6. Raspisati interpol potjernicu i po kratkom postupku strpati u zatvor ,a najprije podmiriti sva dugovanja,ukoliko ne podmire povecati kaznu zatvora!

  7. Godinama nasi investitori nisu placali radnike uzimali avanse za stanove i po vise puta prodavali jedan stan bez ikakvih sankcija tako da je vladajuca vecina dovela drzavu Srbiju kao leglo biznisa za prevarante i razne domace i strane vucibatine ovome nikad kraja

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.