V.d. direktora JP „Ada Ciganlija“ odgovarao na pitanja na Fejsbuku

Intervju na mreži - najzanimljiviji odgovori u štampanom i onlajn izdanju Danasa

Ostavite komentar


  1. A ko i kada treba da zabrani da pušaći ostavljaju opuške na pesku plaže, što će za koju godinu biti opasno po zdravlje boraviti na plaže Ade Ciganlije? Kada sam ovo pitao jedno službeno lice, uzvratio mi je lakonski kako to rade uličarski prostaci:“Takvi smo mi Srbi!“ Čovek ne zna da je naš narod bolji nego narodi u Evropi, samo što tamo imaju države, kao što ovce imaju svoje čobane da ne bi pravile štetu po tuđim usevima.

    1. Sednete na hotelsku terasu i posmatrate uveče plažu u Alanji (Turska) – čisti se sve, od kanti, ležaljki suncobrana, i na kraju se nekakvom sitastom lipatom prosejava pesak da bi se uklonili i poslednji ostaci đubreta. I tako svako veče, tokom cele sezone. I sve to radi osoba koja je u 7 ujutru na plaži i namešta sve da bi bilo spremno kada kupači dođu.
      Negde je takvo ponašanje normalno, a negde treba šumar da otera sve iz šume.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.